Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My AMV :)

Ehem 22 este unul dintre cele mai reusite AMV-uri ale mele facute cu ajutor programului Movie Maker Smile . Am alte mult mult mai bune Smile . Daca le-ai vedea te-ai convinge si tu 3 ! Dar e o mica-mare problema 21 ca sa zic asa 21 ... vezi tu : eu am inceput mai demult sa lucrez in Sony Vegas Pro 8 , stiu sa lucrez in el si chiar am facut cateva AMV-uri foarte tari 4 ! - dar dupa ce ii dau " Save as / Save " mi le salveaza cu extensia de Sony Vegas si nu merge sa le uploadez pe youtube 20 si imi pare chiar foarte foarte rau 20 , chiar am muncit vro 3 ore la un AMV si sa nu il pot posta 20 . Am incercat sa-i schimb extensia dar daca ii schimb extensia nu mi-l mai deschide deloc 20 va rog frumos , daca imi poate da cineva niste sfaturi ... as fi foarte recunascatoare :X ... pentru a ma contacta imi luati adresa de messinger de pe profil [ fatacuochiicaprui12@yahoo.com ] , daca nu dau add sau ceva de genul acesta , trimiteti-mi un mesaj privat pe hi5 4 sunt mereu pe el ( pentru cei care n-au dati-mi pm pe ZUP ) , hi5-ul meu este http://www.opisycutza.hi5.com 4 , inca o data multumesc pentru cei care doresc sa ma ajute :X .

@^^Lorraine^^ => am incercat toate extensiile posibile si imposibile 21 ( sau cel putin asta cred ) .. nu imi mai amintesc exact ce extensii am folosit 20 ... si sincer , Sony Vegas mi se pare un program foarte performant din acest motiv nu vreau sa schimb progremul mai ales ca 20 ... eu mi-am schimbat calculatorul numai ca sa mearga acest program 20 ... si daca nici nu il pot folosi 20

P.S. Scuze moderatorilor daca am abuzat de emoticoane . Imi cer mii de scuze .
P.S. Astept si alte comentarii , sugestii , critici ... daca nu comentati eu ma voi descuraja putin si nu voi mai posta ... va rog sa ma ajutati sa imi imbunatatesc AMV-urile . Va pup & va imbratisez & papa 21
サクラ & イタチ
=
Sakura & Itachi
[Imagine: sakuita19.jpg]

My big family :X :

My sisters : Manu , Debb' , Zummy, Kt.Kat ( • Rusk`Key • ) , Sho-yo , Verdeata
My mommy : prince
My cousin : blackspiral
My aunt : Venus-Roseta

I love them all :X:X Kiss you guys

Răspunsuri în acest subiect
My AMV :) - de Pustoaica_cu_ochii_verzi - 06-09-2010, 01:14 PM