06-03-2011, 06:24 PM
Motto-ul meu principal e : "Nimic nu e imposibil!"
Secundare sunt astea:
"Un sut in fund, un pas inainte!"
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams."[Eleanor Roosevelt]
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca. Si nu sunt sigur in legatura cu primul."[Albert Einstein]
..."Smile!Life goes on!"
"Nu stii pana nu incerci"
"Be yourself!"
"Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima"
"Dragostea e irationala"
"Intr-o lume egoista doar egoistii reusesc....hai nu zau?!"
si unul dintre cele mai importante
"Nimeni nu e perfect...daca cineva atinge perfectiunea atunci fie e robot, fie nu e uman....Ne-am nascut, traim si murim.Toti patim asta indiferent cat de perfect sau imperfect esti.Si decat sa imi scrie pe mormant numai un sir de laude, mai bine sa imi scrie"aici s-a nascut cel mai imperfect om"...macar asa o sa ies in evidenta"
nu stiu unde l-am citit pe ultimul...am impresia ca l-am auzit la bunicul meu care a murit....dar este unul dintre principiile mele in viata.
Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
(Maurice Coyaud)
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.
(Jack Penn)
Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei.
(Sigmund Freud)
A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune.
(Cicero)
* 'Trebuie sa stim exact cand se incheie o etapa din viata noastra .daca te incapatanezi sa ramai mai mult decat e necesar,pierzi bucuria de a trai si sensul vietii'. -(P. Coelho)
* "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" -Michael Levin
* "Putem fi tratati josnic, dar nimeni nu ne poate injosii"
* "Omul este o fiinta cu o singura aripa de aceea nu putem zbura decat in doi"
* Nu as putea crede intr-un Dumnezeu care nu stie sa danseze -(Nietzsche)
* "Fara muzica viata ar fi o greseala" -(Nietzsche)
* "Exista momente inevitabile de fericire care ne intrerup viata..ele nu au loc insa fara motiv"
* "Dream as if u live forever...live as if u die today"
* "Have we changed our hopes for fears and our dreams for plans?"
* "In life creativity rulez the day"
* "Nu exista replica atat de usturatoare ca dispretul tacut" - Montaigne
* "Cartile te silesc sa iti pierzi inteligent timpul; si totusi aceasta pierdere inteligenta nu e mai putin absurda prin faptul ca te consuma si te instraineaza" -Eliade
* "Cel mai mare rau pe care-l poate face oamenilor soarta este de a-i face nevolnici si ambitiosi" -Vouvenargues
* "Cine nu cade nu se poate inalta"-(L.Blaga)
* "Toti oamenii sunt trecatori dar nu toti trecatorii oameni."
Secundare sunt astea:
"Un sut in fund, un pas inainte!"
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams."[Eleanor Roosevelt]
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca. Si nu sunt sigur in legatura cu primul."[Albert Einstein]
..."Smile!Life goes on!"
"Nu stii pana nu incerci"
"Be yourself!"
"Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima"
"Dragostea e irationala"
"Intr-o lume egoista doar egoistii reusesc....hai nu zau?!"
si unul dintre cele mai importante
"Nimeni nu e perfect...daca cineva atinge perfectiunea atunci fie e robot, fie nu e uman....Ne-am nascut, traim si murim.Toti patim asta indiferent cat de perfect sau imperfect esti.Si decat sa imi scrie pe mormant numai un sir de laude, mai bine sa imi scrie"aici s-a nascut cel mai imperfect om"...macar asa o sa ies in evidenta"
nu stiu unde l-am citit pe ultimul...am impresia ca l-am auzit la bunicul meu care a murit....dar este unul dintre principiile mele in viata.
Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
(Maurice Coyaud)
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.
(Jack Penn)
Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei.
(Sigmund Freud)
A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune.
(Cicero)
* 'Trebuie sa stim exact cand se incheie o etapa din viata noastra .daca te incapatanezi sa ramai mai mult decat e necesar,pierzi bucuria de a trai si sensul vietii'. -(P. Coelho)
* "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" -Michael Levin
* "Putem fi tratati josnic, dar nimeni nu ne poate injosii"
* "Omul este o fiinta cu o singura aripa de aceea nu putem zbura decat in doi"
* Nu as putea crede intr-un Dumnezeu care nu stie sa danseze -(Nietzsche)
* "Fara muzica viata ar fi o greseala" -(Nietzsche)
* "Exista momente inevitabile de fericire care ne intrerup viata..ele nu au loc insa fara motiv"
* "Dream as if u live forever...live as if u die today"
* "Have we changed our hopes for fears and our dreams for plans?"
* "In life creativity rulez the day"
* "Nu exista replica atat de usturatoare ca dispretul tacut" - Montaigne
* "Cartile te silesc sa iti pierzi inteligent timpul; si totusi aceasta pierdere inteligenta nu e mai putin absurda prin faptul ca te consuma si te instraineaza" -Eliade
* "Cel mai mare rau pe care-l poate face oamenilor soarta este de a-i face nevolnici si ambitiosi" -Vouvenargues
* "Cine nu cade nu se poate inalta"-(L.Blaga)
* "Toti oamenii sunt trecatori dar nu toti trecatorii oameni."