Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

More violent than death

Capitolul 4: "-Lumineaza-ma!"

Inca o data Zach isi merita laudele ca m-a scos de acolo. "La aer", asa cum s-a exprimat el.
Erika imi intinse o tigara Slim in timp ce sorbea din cappucino-ul ei cu extra-zahar.Ma simteam atat de absenta ,in timp ce trageam fumul in mine.Atat de neputincioasa, nefiind in stare sa-mi fumez tigara cu mana drepata. Nefiind in stare nici sa aflu cine mi-a facut asta. Nu era ca si cum n-as fi meritat-o pe propria piele ...
In momentul de fata, Zach avea un ranjet pana la urechi.Ii simteam respiratia profunda pana la celalalt capat al mesei rotunde, dar cu toate astea nici unul din noi nu scoase o vorba.
Erika avea parul prins intr-o coada neglijenta, iar cearcanele , desi se observa ca erau imbibate de corector , inca se mai cunosteau profund. In ochi i se citea o expresie trista, si o farama de speranta. Eu ii facusem asta?
Parea ca si cum ar fi avut inca o insomnie. De ce nu ma mira?
Chlenerii se plimbau prin restaurantul de lux din Nevada, pictat intr-un galben pal, iar candelabrele agatate de pereti se clatinau intr-o armonie cu muzica clasica prezenta in acea incapere. In marmura de pe jos, as putea pune pariu ca ni se putea crea reflexia perfecta.
Pe masa de sticla se afla scrumuera unde imi aruncam scrumul.
-Deci,Erika,..rupse Zach tacerea,stii ce ai de facut, banuiesc...?
-Uimeste-ma!
-Hm... sa zicem ca sora ta nu a fost chiar cuminte. De aceea tu trebuie sa-i inlocuiesti analizele.
-Mna, m-am prins. Doar ca stii la fel de bine ca si ea, ca eu si acele nu prea ne inghitim. In timp ce ea se straduia sa afiseze un zambet fals, mie imi dadeau impresia ca ar fi vorbit ca si cum eu nu as fi fost prezenta.Dar eram, nu?
-Te rog,am zis eu in timp ce o imploram din priviri si am inghitit sec.
-Dar..,si-a dat ochii peste cap, o sa o fac pentru tine...
Mi-a luat mana in ghips langa a ei si a soptit:
-Vom fi bine, scumpo! Erika facea astea pentru mine pentru ca stia ca si eu as fi facut la fel. Dar chiar as fi facut?
*
Si totul e atat de clar...
~ Biata Alli,abia acum se facuse lumina pentru ea. Isi aducea aminte pana si starea de rau cauzata de alcool. Isi dorea ca jocul sa se fi terminat pentru ea
atunci cand "omul negru" aparuse in peisaj. Isi dorea ca cutitul sa i se prelinga pe gat si sa se termine totul. Dar ar fi fost prea usor, si ea stia asta.
El a venit lent spre ea si... si nimic. Nu a facut decat sa zambeasca sadic la ea.Incerca sa o sperie? Chiar ii reusea.
-Cine dracu esti tu? A reusit sa scoata ea din gura, speriata, infiorata, inspaimantata in timp ce dintii ii tremurau in gura si incerca sa creeze un plan de scapare, in minte. Dar nu era cale de scapare, nu-si daduse seama deja? Oare de ce se mai obosea?
-Sunt cosmarul tau din seara asta, Si cu asta barbatul nu a a rezistat tentatiei de a-si satisface placerea. A apucat-o strans de picior, si a aruncat-o la un metru distranta,Ochii i s-au umplut de lacrimi, iar neputincioasa, Alli s-a prins de gard.
-Fa-o! Ai cutitul, atunci fa-o, n-o mai lungi asa, te implor! zise ea hotarata.
Dar el, el doar a zamabit la ea , a mangaiat-o usor in timp ce o privirea de sus, biata Alli fiind intinsa pe jos, dupa care a prins-o de mana dreapta.
Fata s-a zbatut , a dat din maini, din picioare. Stia, sau cel putin isi daduse seama ca era puternic. Ca avea destula forta. Dar cosmarul ei deabia atunci
incepuse. Piciorul stang, la fel ca si incheietura mainii drepte, imbibau cu sange gazonul milimetric , perfect tuns din cartierul unde locuia roscata.
A prins-o strans de gat si a lipit-o de gardul propriei ei curti. Ce ironie.
-Acum ai glas s-o strigi pe mami? Hai, tipa. Sa nu fi stiut barbatul ca Alli nu avea mama sau cel putin o mama pe care n-a interesat-o de copii ei. ?
Fetei i s-au prelins doua lacrimi pe obraz, iar apoi, fara glas a incercat sa strige.
Barbatul a sarutat-o pe frunte iar dupa, tot ce-si mai aducea aminte era ca pumnul a facut contact cu capul ei.
Si aici spera ca s-a terminat cosmarul. Dar oare asa sa fi fost?~
*

-Domnisoara Vent, iti multumesc ca m-ai ascultat.Zice doctorul John-lee , zambaret, ca intotdeauna. Oare era doar ca sa-mi redea o stare mai buna? Cui ii pasa? Oricum nu-i reusea. Analizele au iesit pozitive, putina lipsa de calciu, dar probabil din cauza ca ai fost slabita in ultimile zile. Oricum se rezolva cu niste vitamine. Si chiar asa si era. Fusesem foarte slabita , si desi Erika stia ca n-am voie sa fumez, mi-a adus inca un pachet de Virginia Slims.
-Erika, iti multumesc, i-am murmurat eu recunoscatoare.
-Nu-mi multumi mie! Multumeste-i mainii mele. A ras dupa ce a ridicat mana si mi-a aratat minuscula intepatura de ac. Exact atunci intra peste noi Linsday.
-Buna, tipelor. Care-i treaba? Nu observasem pana atunci, dar avea un accent britanic foarte dragut.
Erika incerca sa astupe pachetul de tigari.
-Alissa, fata rea! Stii ca n-ai voie, nu? Si da, stiam.Dar asta se chema pura placere.
Am inghitit in sec si am rugat-o din priviri sa-si tina gura.
-Nici sa nu te gandesti! O sa-i zic doctorului. Cu asemenea lucruri nu este de glumit. Ochii mi s-au bulbucat. Serios? Vorbea SERIOS? Aici este vorba
despre sanatatea ta, continua ea. Doar daca..., mereu exista cate un dar, deci? ce cerea in schimb?, nu-mi dai si mie una!
Erika a zambit si i-a intins o tigara . Linsday i-a multumit si s-a pus s-o fumeze, intinsa in patul micut,comod, cu asternuturi albe imaculate.

Răspunsuri în acest subiect
More violent than death - de FuckEverything - 30-07-2011, 11:11 PM
RE: More violent than death - de crazy little red - 01-08-2011, 08:14 PM
RE: More violent than death - de Fără idei - 02-08-2011, 11:35 PM
RE: More violent than death - de FuckEverything - 07-08-2011, 12:36 PM
RE: More violent than death - de Fără idei - 08-08-2011, 07:52 AM
RE: More violent than death - de FuckEverything - 02-09-2011, 08:14 PM
RE: More violent than death - de FuckEverything - 13-10-2011, 10:54 PM
RE: More violent than death - de Daria - 15-12-2011, 11:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubeste-ma violent dar, ucide-ma cu tandrete Elena. 4 5.360 05-01-2010, 04:13 PM
Ultimul răspuns: candy_cane

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)