12-07-2012, 01:22 PM
Hai sa mai aduc un pic in fata acest topic.
Unii dintre voi probabil ati vizionat acest anime, majoritatea mai mult ca sigur nu: Haibane Renmei.
Primul episod mi s-a parut cel mai interesant din serie, avand in vedere ca seteaza si tonul si felul in care se desfasoara actiunea, punand in vedere foarte bine lumea mistica a seriei. In principal a doua jumatatea a episodului imi pare deosebit de interesanta si bine executata:
Unii dintre voi probabil ati vizionat acest anime, majoritatea mai mult ca sigur nu: Haibane Renmei.
Primul episod mi s-a parut cel mai interesant din serie, avand in vedere ca seteaza si tonul si felul in care se desfasoara actiunea, punand in vedere foarte bine lumea mistica a seriei. In principal a doua jumatatea a episodului imi pare deosebit de interesanta si bine executata:
Citat:Cand personajul principal isi primeste aripile era sa rupa bratele scaunului de incordare. Chinul, suferinta, durerea pentru a fi practic acceptata in acea lume, pentru a primi ceea ce este pentru ea dovada ca are o sansa la mantuire, mi s-a parut executat cu deosebit de multa putere si impact. Momentul in care aripile trec prin piele mi-a dat fiori si, chiar si dupa mai bine de 7 ani de cand am vazut aceasta serie, inca imi e intiparita in minte.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.