Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Miyavi

Imi place de Miyavi, mai ales felul in care arata... E cute, si parca are si voce faina... Nu stiu prea multe despre el... Doar ca are 26 de ani si ca e in trupa SKIN(cu Gackt :love: )

Primul videoclip in care Miyavi se dezechilibreaza a fost tare insa la Miyavi vs Gackt... Nu stiu zau care e mai gratios, un hipopotam pe gheata sau Miyavi 65 . Adica video-uri in care el danseaza sunt... 1-2... In schimb... Gackt chiar danseaza 22 si are miscari(chiar daca unele sunt putin mai ciudate 4 ). As vrea sa-l vad pe Miyavi facand aceleasi miscari, sincer, insa nu cred ca chestia asta se va intampla prea curand -_-"
Revenind, Miyavi pare destul de dragut, si mai stiu ca voreste foarte bine limba engleza... Nu sunt o prea mare fana de a lui,insa totusi este pe lista mea de cantareti preferati 71
Si acum revenind la problema cu Gackt...in acest topic se vorbeste mai mult despre Miyavi, nu despre cat de mult il suportati pe Gackt, pentru Gackt exista topic separat...
Iar aici " hahahaaaa...ce moaca de fraier are Gackt 24 habar nu are sa danseze 24 " - cand Gackt va avea moaca de fraier, va zbura porcu 23 sau e cumva gelozie ca Miyavi nu arata ca Gackt? 23 Si am vazut ca te-ai legat de dansul lui Gackt....pai si Miyavi si Gackt au stiluri complet diferite, fiecare danseaza, insa o face in felul lui. Miyavi nu danseaza ca Gackt, iar Gackt nu danseaza ca Miyavi, fiecare cu stilul lui. Si nu mi se pare corect sa te legi de cineva pentru ca nu are stilul de dans pe care tu il preferi...
So...cam atat am avut de spus...va rog nu o luati ca pe un atac sau ceva de genu, insa pur si simplu am simtit nevoia sa imi spun punctul de vedere.

Răspunsuri în acest subiect
Miyavi - de ~CorAline~ - 05-09-2008, 03:11 PM
RE: Miyavi dear!!!(cunoscut si sub prescurtarea de MYV) - de ~CorAline~ - 06-09-2008, 01:26 PM
RE: Miyavi dear!!!(cunoscut si sub prescurtarea de MYV) - de dia_love_gackt - 07-09-2008, 12:34 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gackt sau Miyavi? Flash 27 18.469 06-11-2010, 10:54 PM
Ultimul răspuns: Aerith

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)