Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Miyavi

Heh... imi palce tipu 78 insa nu sunt inebunita dupa el(Gackt's on first place65 'cauze hes the best :X) si nsuh cine stie ce lucruri despre el, decat ca are 26 d ani.. E fecioara(Ca mine78) Stie sa vorbeasca fluent limba engleza,
Mdea.. si e in SKIN.
Imi place mult stilul lui Myiavi. Arata cute .. desi unii oameni zic ca seamana cu o fata -_-"... probabil din cauza parului..39 si.. culorile?O.o Oricum. Imi place foarte mult cum canta 78. Melodia care imi pl;ace cel mai mult e "Senor, Senora, Senorita" foarte reusita :X are un ritm latino71
Da.. stiu ca tatuajele lui sunt ca un jurnal... fiecare are povestea lui intima71
Pe spate are un tatuaj ce reprezinta Mandala, un simbol religios, o reprezentare grafica a sinelui (multumesc revistei ^^)

:bye:

╚»♥♣by Kaname ♣♥

Ti-am sters paranteza...nu vreau atac la persoana sau la post aici ,' kay ?
Daca iti displace ceva la ce a zis Ayame , fa spume pe mess nu pe forum public !
ToRnAdO

--> kaname: Am inteles Torny 65 oricum si-a cerut scuze ^^(sry d off>.<)
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]

Răspunsuri în acest subiect
Miyavi - de ~CorAline~ - 05-09-2008, 03:11 PM
RE: Miyavi dear!!!(cunoscut si sub prescurtarea de MYV) - de Yaoi Queen - 05-09-2008, 05:00 PM
RE: Miyavi dear!!!(cunoscut si sub prescurtarea de MYV) - de ~CorAline~ - 06-09-2008, 01:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gackt sau Miyavi? Flash 27 18.471 06-11-2010, 10:54 PM
Ultimul răspuns: Aerith

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)