Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Misses Misery vs. Who said i have to be normal

Prima.

Mi-a plăcut să ştii. Ideea este inspiratăăă. Nu`mi place cum descrii persoanele -.-". Adică, nu ştiu.
Ochii sai albastri precum cerul intr-o zi insorita de primavara, parul blond precum spicele de grau ce ii atarna pana la jumatatea coloanei vertebrale, acea fata rotunda si acel corp perfect... - Găseşte un mod mai original de a descrie faţa, părul etc. Nu o consider o greşeală, dar o dată şi odată te plictiseşti să tot vezi descrieri d`astea, nu crezi ? La titlu nu era nevoie de puntele de suspensie, iar de `` ?! ,, nici de ele nu cred că aveai nevoie. Nota 9 - Votez

A doua.

Ideea e şi aici la fel de bună, dar nu are acel `` ceva ,, care să mă impriesioneze. Te`ai descurcat ceva mai bine la descreierea fizică decât prima lucrare. Greşeli n-am văzut şi cum am mai spus [ sau nu ], trebuie să pui mai mult suflet, să descrii sentimentele. Ce a simţit când a fost împuşcată etc.
Lucrarea ta este şi ea la fel de bună, dar nu are ceva care să atragă cititorul. Nota 8

Voi chiar trebuie să scrieţi mai puţin >.>
[Imagine: Hm757.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Misses Misery vs. Who said i have to be normal? - de KarinaD - 03-03-2011, 11:50 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)