17-11-2007, 12:08 PM
Aha i like misa to...yyeeey misa-misa it's cute and inocent and so cuuttee...dar nush ce i-au pe la ep 32 cam asa am vazut-o cum se imbata si fuma..( wwaaa adic ea care era ca un copilas whit big puppy eyes...^___^....a devenit o tipa care umbla prin cluvuri and..nu conteaza in memoria mea a ramas vechea misa...prostuta,dragastoasa si inocenta ^___^...
si eu sunt total de acord cu flaw si cu JavaLeen..very very true...nu cred ca mai are rost sa repet inca o data ce au zis ei...in fine....Adevarul e ca kira...nu e niciun boschetar imputit adica e destul de cute .....si mi se pare logic ca misa sa il placa fiindca i-a pedesit pe criminali aceia...si cand l-a vazut prima oara imi amintesc ca a zis ca e si dragut ^__^ nah sa nu ma mai intind eu cred ca ea e "prostuta" nu fiindca mintalitatea ei e scazuta dar....totusi pentru ea a fost o trauma sa isi vada parintii morti....mi se pare logic....in fine...misa ruullzz (inainte raito ^__^) ok byyee
si eu sunt total de acord cu flaw si cu JavaLeen..very very true...nu cred ca mai are rost sa repet inca o data ce au zis ei...in fine....Adevarul e ca kira...nu e niciun boschetar imputit adica e destul de cute .....si mi se pare logic ca misa sa il placa fiindca i-a pedesit pe criminali aceia...si cand l-a vazut prima oara imi amintesc ca a zis ca e si dragut ^__^ nah sa nu ma mai intind eu cred ca ea e "prostuta" nu fiindca mintalitatea ei e scazuta dar....totusi pentru ea a fost o trauma sa isi vada parintii morti....mi se pare logic....in fine...misa ruullzz (inainte raito ^__^) ok byyee
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see