Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Midsomer Murders

#1
[center][Imagine: tumblr_m5r9sxHPFx1rykox7o1_500.jpg][/center]

"Crimele din Midsomer" este un popular serial politist despre crimele care au loc într-un tinut fictiv din Anglia, numit Midsomer. Serialul de televiziune este bazat pe seria de romane politiste ale scriitoarei Caroline Graham, personajul central fiind inspectorul-sef Tom Barnaby (John Nettles). Primul episod a fost difuzat în 1997 si serialul fiind bine primit de public pana în 2011 când John Nettles a fost înlocuit cu Neil Dudgeon. Serialul este ongoing, insa Tom Barnaby nu este la fel de apreciat de fanii serialului.

Mie serialul îmi aminteste foarte mult de cartile Agathei Christie, prin suspansul pastrat pana in ultimele minute ale episodului, dandu-ti totusi iluzia ca stii cine este ucigasul si dezamagindu-te in cele din urma. Metoda inspectorului Barnaby de a face legatura între victime si criminali tine de atentia pe care o acorda discutiilor cu suspectii si martorii.

Eu spun ca e mai mult decat un must see. Ai mult de gandit, dar pentru mine sa vizionez un episod pe saptamana din acest masterpiece e una dintre activitatile preferate. Pot adauga si faptul ca orchestra londoneza ne incanta cu niste melodii fascinante, soundtrack-ul serialului fiind nelipsit in playlist-ul meu.

In concluzie, un serial politist excelent. Vi-l recomand siii fiti pe pace. 4
Sa va las si un trailer.

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)