12-04-2008, 12:54 AM
-Iti faci o impresie gresita... Nu stiu decat zvonuri... nu stiu la ce folosesc ele individual, stiu doar ca impreuna pot elibera o creatura sigilata... Mai stiu ca Partile sunt rele si sunt ascunse pe pamant, iar Organele sunt bune si sunt ascunse in abisuri, pesteri, si alte locuri infioratoare... N-am idee nici macar ce poate insemna toata insiruirea de numere pe care mi-ai aruncat-o-n fata... ii taie ea tot avantul. Daca tu nu stii, atunci eu de unde as putea sti? Astea sunt lucruri interzise de cand ma stiu... e mult si cat am mai auzit pe ici pe colo... Acum o sa te rog sa pui colierul unde l-ai gasit si sa uiti ca exista.
Se intoarse cu spatele, nervoasa. Nici ea nu credea tot ce spunea, si se simtea de parca ar fi fost o profesoara severa. Dar nu putea risca... exista inca acea mica posibilitate ca totul sa fie doar de fatada... ca s-o aduca inapoi in apa.
Se intoarse cu spatele, nervoasa. Nici ea nu credea tot ce spunea, si se simtea de parca ar fi fost o profesoara severa. Dar nu putea risca... exista inca acea mica posibilitate ca totul sa fie doar de fatada... ca s-o aduca inapoi in apa.
Ka, chibi-ul lui JavaLeen
Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)