Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Merlin

#1
Povestea este despre tanarul magician Merlin, care soseste in regatul Camelot. In aceste timpuri, magia a fost interzisa de catre regele Camelot-ului, Uther Pendragon. Cand descopera asta, decide sa isi ascunda puterile magice. Singurul care e constient de ele este doctorul curtii, Gaius, in casa caruia locuieste. Urmeaza multe batalii, creaturi magice asteapta sa-si faca aparitia si noi antagonisti. Dar impotriva lor cine poate opune rezistenta? Curajosul Print Arthur impreuna cu umilul sau 'servitor' Merlin. ^^
--------

Acum ca toate au fost spuse, fane slash, trebuie sa vedeti serialul. Care btw, are 4 sezoane cu cate 13 episoade. Sezonul 5 va aparea undeva prin Octombrie.
Oricum, exista o bromance puternica intre Merlin si Arthur, pacat ca doar bro.. 21 Serialul are de toate, amuzament, drama, discriminare(fata de magicieni), ai momente cand nu te poti opri din zambit/ras. Avem si cateva fete frumusici si cu balcoane la vedere, asa pentru baietii ce se uita XD Ca deh, rochiile sunt decoltate. o.o
[Imagine: Guinevere.png]
[Imagine: merlin-merlin-on-bbc-2625270-1024-768.jpg]
[Imagine: Merlin-Fires2.jpg]
Da n-am uitat de domnisoare, multi multi barbati la pachet in acelasi serial, va asteptam 4
Si desigur, tot pentru domnite, bravul Print Arthur!
[Imagine: MERLIN-Goblins-Gold-550x309.jpg]
Da mai bine fara publicitate rea, uite-i..
[Imagine: knights_of_camelot_01_by_marlislash-d35af7r.jpg]
Dar sa nu uitam de Gwaine! Si Lancelot
[Imagine: Lancelot-Gwaine-merlin-on-bbc-17154347-5...1927572904]
Daca inca nu v-am convis, vedeti niste video pe yt. 4
Si cum toate au fost spuse, vizionare placuta si Ciaossu!
[Imagine: 6sc1l3.jpg]
For every 99 times, you looked me in the eye,
swore you weren't lying and I was so blind..

#2
Oh yessss....
Merlin. Un serial foarte bun ce a avut si cred ca inca are un buget mic dar cu toate acestea, au ajuns la cinci sezoane. Genial. Relatia dintre Arthur si Merlin e foarte interesanta, ca sa incep cu asta. Nu se placeau de la bun inceput dar in tot acest timp, Arthur a invatat sa aiba incredere in Merlin, cum chiar el a spus, este singura persoana in care are incredere. Chiar daca la inceput a ezitat, intre timp regele a realizat ca Merlin este si intotdeauna va fi de partea lui. Dupa cate mi-am dat seama, era si putin socat de cat de hotarat era Merlin sa isi dea viata pentru el, de atatea si atatea ori. Si de asemenea, Merlin si-a acceptat destinul, chiar daca de multe ori a ajuns la impas si parerea mea, o va face si de acum inainte. Intr-adevar legatura dintre Arthur si Merlin este foarte puternica. Pe langa toate acestea, umor cu gramada, sunt episoade in care nu te mai poti oprii, garantez. Drama, actiune, suspans si tot ce iti doresti. Si un mare plus il aduce faptul ca serialul e britanic, cu actori excelenti.

p.s.: Fotografia cu magarul Arthur e prea tare =]]
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
am vazut câteva episoade pe la tv, aşa că "Merlin" se află pe lista mea de "seriale de vazut în vacanţă", însă cu toate astea nu m-am apucat încă de el.
oricum, mi se pare un serial bun, genul de serial ce te ţine în priză pe tot parcursul.
"The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised." - George F. Will

#4
Fiind acasa mi-am cuplat televizorul la SopCast, din moment ce mi-a explodat satelitul care oricum prindea doar canale englezesti/irlandeze, si am zis sa dau o tura pe AXN sa vad care e treaba avand in vedere ca nu am vazut televiziune romaneasca de 4 ani.

Si asa am ajuns sa vizionez vreo doua episoade din Merlin, de pe undeva din sezoanele cand Arthur devenise deja rege si Lancelot nu mai era. Mi-a placut mult mai ales ca am crescut cu Legendele din Avalon si tot felul de povesti despre Camelot (pe fratele meu il cheama Arthur, cam de acolo a pornit).

Ce m-a impresionat e ca spre deosebire de toate povestile de pana acum Merlin si Arthur sunt adolescenti si pe deasupra nu se suporta, Guineverre este doar o servitoare, iar Morgana inca nu am realizat exact cine e. Mi-am dat seama ca ceva se va intampla cu ea de se intoarce impotriva lui Gwen si ajunge sa recurga la magie.

Am vazut 4 episoade din primul sezon (plus cele vazute din greseala) si vreau sa vad mai mult 4

I like the dragon btw :3
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#5
Ma uit la el cand il mai prind seara pe AXN-ScieneFiction.
Am auzit de el si inainte, de la Denisa, dar am vazut si pe Tumblr, insa am zis "Neah". Dar apoi terminasem de vazut Sherlock BBC la TV si Denisa a zis ca pot sa vad Merlin de la orele opt la noua (sau noua la opt). Mi-a convenit, ca oricum pe la ora aia veneam de la scoala si un serial m-ar fi destins.
Am crezut ca o sa imi placa de Arthur, dar cum mie imi place de personajul opus, a inceput sa imi placa Merlin. Inca nu inteleg bine de ce tipa s-a intors impotriva tatalui ei si a regatului. Adica, inteleg, se indragosteste, ala insceneaza ca el e nevinovat and such, aia se supara, pleaca si face vraji.
Primele episoade nu le-am vazut, totusi, dar poate o sa le incep si eu. Cine stie.
Imi place "prietenia" dintre Gwen si Arthur. Am crezut ca e doar onesided-love pana la episodul cand Gwen este rapita de Morgana si Arthur vine sa o salveze si apoi ca aproape se sarutau.
Pare un serial... dragut.
Nu imi place dragonul. Dar actorii joaca bine.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#6




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)