Pai e greu sa fac o selectie de un numar de melodii preferate,dar voi incerca:
-Guns N' Roses- Don't cry. A doua melodie pe care am ascultat-o de la ei,e geniala pur si simplu,iti da sentimentul ca atunci cand esti trist nu esti singur,si mereu este o luminita la capatul tunelului.
-Guns N' Roses- One in a million. Am ascultat-o prima data dupa ora de germana atunci cand profa si cu o colega s-au tot luat de mine,cand eu nu faceam nimic
,melodia mi-a ramas de atunci pe suflet.
-Guns N' Roses-Sweet Child O' Mine. Pentru ca fata pe care o descrie Axl in cantec parca as fi eu
.
-Guns N' Roses-November Rain. Pentru ca ador versurile,videoclipul,totul la ea.
-Guns N' Roses-Welcome To The Jungle. Pur si simplu e geniala si imi place mai ales partea cu "It's gonna bring you down!HAH
".
Ca sa nu ma mai lungesc,tot ce tine de Guns N Roses :].
-Miley Cyrus-Just a Girl. Imi place pentru ca vorbeste o mare realitate prin acele versuri
.
-Miley Cyrus-Breakout. La inceput ma durea capul de la ritm,dar acum o ador,mai ales atunci cand in sfarsit scap de la scoala joi(cand am 7 ore xD).
-Miley Cyrus-The Climb. Pentru ca e o melodie ce imi da speranta cand am nevoie de ea,si imi plac mult genul acesta de melodii :].
-Miley Cyrus-Can't be tamed. Nobody wanna be changed by others xD.Brilliant song xD.
-Miley Cyrus-Robot. Una dintre melodiile care mi se potriveste cel mai bine si o ascult in continuu,pentru ca are niste versuri briliante xD.
-Michael Jackson-The way you make me feel.Pentru ca e printre primele melodii care le-am ascultat si..are un loc special in inimioara mea xD.
-Michael Jackson-Scream .Exista momentele alea in viata cand imi vine sa ma duc si sa tip cat de tare vreau [sunt in stare
))].
Cam atat,pentru ca as mai continua insa nu vreau sa adormiti pe tastatura
)).