Răspunsuri: 613
Subiecte: 24
Data înregistrării: Aug 2009
Reputație:
266
Zupi: 12.274 z
Aş putea să vin şi eu. xD Şi aşa văd că sunteţi cam puţin *nu se înghesuie nimeni să se plimbărească prin Braşov, neh ? *
În timpul săptămânii nu pot, decât în vacanţe, dar în weekenduri aş putea ajunge. xD
Răspunsuri: 160
Subiecte: 8
Reputație:
76
Zupi: 1.680 z
Pai e genial, perfect. Si noi tot asa putem . Ce ziceti de un meet in vacanta de paste? Alegeti o zi, o ora si eventual un film sau alt loc . Desi , eu as putea si weekendul viitor... Si aproape oricand altcandva
Răspunsuri: 204
Subiecte: 11
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
10
Zupi: 3.795 z
Eu in vacanta o sa am practice la chimie. O sa am doua zile, trei ocupate dar in rest bagati in mine.
Daca vreti ergem la Cityplex , am zis-o si pe asta, si vedem noi ce facem. Stam pe o bordura ca data trecuta. ma rog, nu am stat, da' nici n-am facut nimic
go, BV city, go!
Reputație:
76
Au bagat tehnologie 3D la cityplex. Ce mai? Sa tot mergi sa ii vezi . Eu nu am fost la nici un film 3d (
Reputație:
266
Mergem, mergem. Deşi nu garantez nimic, sper să ajungem şi la un film. Dar dacă nu, putem merge prin parcuri, mâncăm un covridog ceva, pe Republicii, vedem noi, ne descurcăm. xD
Hai, câte suntem? Trei până acum, nu?
Firefly, eşti fată nu? Că am zis "câte"
Reputație:
76
Suntem doar doua. Firefly nu poate in vacanta. Dar nu conteaza. Va fi megabine si asa
Reputație:
266
Da da Cum spuneam, poate vine şi amicul acela al meu şi poate-l recurtez şi pe văru-miu (asta dacă nu e pedepsit). Eniuei, o să încerc pe cât posibil să vin singură (amicul mă scoate din pepeni *laughs* ). Poate mai găsim useri din Braşov . Parcă mai era cineva p-aici ... Rob. sau aşa ceva . Poate vine şi el şiii poate mai găsim pe careva. Dar şi noi două ar fi awesome. xD
Reputație:
10
O, stai asa. Ca Corina nu ma cine daca sunt baieti . Eu o sa-mi fac timp. Trag chiulu'
Putem merge in Stefan, daca nu e nici un film calumea. Sau... Lasa ca ma interesez eu de un film.
Reputație:
266
Vine, vine ea . Chestia cu filmul nu e bătută în cuie, i mean ... dacă e cald afară nu ştiu cât o chef o să avem noi să stăm închise într-o sală de cinema două ore şi ceva sau mai ştiu eu cât. Numai să ţină vremea asta nenorocită cu noi *afară ninge T_T*, iar dacă nu, vedem ce facem, poate mergem la Mc, la un film (cum era vorba)... Poate mergem la Unirea Shopping Center (ne plimbăm cu liftul ăla genial ) ), la My Place nu prea aveţi şanse să mă băgaţi, nu simpatizez prea tare locul. xDDD
Reputație:
10
A, vrei sa vezi cum mituiesc eu?
Daca e cald afara ne instalam pe o bordura pe Republicii si nu miscam de acolo doua ore. Saaaau! Poate prindem un Stand-up Comedy sau si mai bine un concert undeva. Asta ar fi o chestie .
In Unirea nu intru nici pentru toate visele frumoase pe care le-am visat
|