29-04-2012, 03:50 PM
Hello people Acum ma voi adresa zupperilor bucuresteni care stau pe acasa in aceasta mini-vacanta de 1 mai Ma gandeam la un meeting in parcul Plumbuita (ca sa pot ajunge si eu mai usor...) - e parcul de langa intersectia D-na Ghica-Colentina -, de genul toata lumea vine cu rolele/skate-ul/bicicleta sau ce mai aveti. In felul asta facem si putina miscare ca nu e bine sa ne doboare lenea chiar de tot in "vacanta" asta.
Cu data, sa cadem de acord, ori maine (luni, 30 aprilie), ori poimaine daca nu aveti nimic de facut (marti, 1 mai). Tin sa mentionez ca pe 1 mai in Plumbuita de la ora 17 la 23 este un concert Voltaj/Holograf & others cu intrarea libera.
Ora, de asemenea, ar fi bine sa o stabilim impreuna. De principiu, eu sunt libera oricand.
Cine e interesat sa posteze aici si daca vrea sa imi dea add la id : sako_dark_angel@yahoo.com
Astept replies
Cu data, sa cadem de acord, ori maine (luni, 30 aprilie), ori poimaine daca nu aveti nimic de facut (marti, 1 mai). Tin sa mentionez ca pe 1 mai in Plumbuita de la ora 17 la 23 este un concert Voltaj/Holograf & others cu intrarea libera.
Ora, de asemenea, ar fi bine sa o stabilim impreuna. De principiu, eu sunt libera oricand.
Cine e interesat sa posteze aici si daca vrea sa imi dea add la id : sako_dark_angel@yahoo.com
Astept replies