07-08-2008, 07:04 PM
Am un fost coleg care s`a mutat in Irlanda prin clasa a IV-a.Anul acesta am dat si eu de id`ul lui,din greseala(ce m`am mai bucurat ca l`am gasit).Din vorba`n vorba,am ajuns si la capitolul ''scoala'' si cand l`am intrebat cate ore face pe zi,a spus ca 9,dar ca poate sa faca ce vrea el din toate materiile.Cand am auzit lucrul acesta,m`am bucurat ca a dat de noroc(daca am fost foarte apropiati in generala,cum sa nu ma bucur pentru el?).
Pacat ca nu e si la noi asa,sa alegem ce ne place...
Nu zic de nici o materie de la noi ca nu e folositoare,dar,totusi,sunt prea multeee si temele la fel.Si cum au spus si altii de aici,muzica si desenul sunt pentru cei cu talent (daca ati vedea cum desenez si cant eu,o sa spuneti ca imi bat joc de aceste doua materii).
Dar o sa ne gasim noi talentele noastre pana la urma si toata lumea va fi fericita(sau poate ca nu,ca dupa aceea vine serviciul,care e si mai greu TT_TT).
Pacat ca nu e si la noi asa,sa alegem ce ne place...
Nu zic de nici o materie de la noi ca nu e folositoare,dar,totusi,sunt prea multeee si temele la fel.Si cum au spus si altii de aici,muzica si desenul sunt pentru cei cu talent (daca ati vedea cum desenez si cant eu,o sa spuneti ca imi bat joc de aceste doua materii).
Dar o sa ne gasim noi talentele noastre pana la urma si toata lumea va fi fericita(sau poate ca nu,ca dupa aceea vine serviciul,care e si mai greu TT_TT).