Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Marquiza dragostei. Contesa tradarii. [+16]

scuze pentru intarziere
multumesc pentru comentari

Cand totul se destrama

A doua zi dimineata m-am trezit cu zambetul pe buze . Micutul meu ingeras nu era langa mine , mi-am facut siesta si am mers sa o caut . Auzisem cateva voci staine , iar cand m-am apropiat de scari am vazut ce se intampla . Ea manca linistita in timp ce-I asculta pe Sasori si Deidara . Acestia ii povesteau despre petrecerea tinuta de Itachi aseara si cum a fost invitata toata lumea din scoala , mai putin ea
- Si totusi uimitor e ca nici Sasuke nu a fost la petrecere . spune Sasori urmand-o in bucatarie .
- Oh asta pentru ca …
~ FlashBack~

-Acum esti numai a mea frumusete mica , dar nimeni nu trebuie sa stie promiti ?
-Stii ca nu-mi place expresia asta , dar da promit . Nu se va afla .

~EndFlashBack~

- … Pentru ca probabil nici el nu a apreciat ce a facut . In fond el a facut-o doar pentru a ma simti singura . Scuzati-ma trebuie sa urc pentru cateva momente . spune ea apropiindu-se de scari .
- Nu e nimic noi tocmai plecam ! spune Deidara iesind pe usa alaturi de Sasori . Pa !
Fata a raspuns salutului si a venit la mine . M-a sarutat dupa care m-a invitat la micul dejun , pe care ea mi-l pregatise . Ziua a trecut foarte repede , iar timpul pentru a pleca acasa a sosit repede . Am mers acasa cu atata greutate , nu doream sa ma despart de frumusetea aceea . Dupa cateva zile a venit vremea mersului la scoala . Ce putea fi asa rau ? Doar toata situatia mea de acolo era perfecta , aveam eu ceva absente , dar ce mai contau .
In prima zi de scoala am intrat in clasa foarte fericit , dar lucrurile aveau sa se schimbe . Karin o prindea pe Sakura de par si o tragea cu putere . Saracuta mea rozalie plangea din toate puterile , dar cateaua aia nu o lasa nici cum . Am simtit cum sangele mi se urca la cap . Fara nici o ezitare am itervenit intre ele impingand-o pe Karin si imbratisand-o pe Sakura . Ma strangea cu atata putere , plangea in continuare . Stiti ce e cel mai culmea ? Chiar atunci au intrat Deidara si Sasori in clasa noastra . Acestia au venit si mi-au luat ingerasul din clasa . I-am urmat pe coridor , unde Sasori si Deidara o imbratiseau cu foc . Incercau sa o linisteasca , dar aceasta vazandu-ma a inceput sa planga mai tare . Ne mai suportand plansetul ei asa ca am intrebat-o << Ce s-a intamplat ? >>.
-Am intrat in clasa , am inceput sa ne certam …. Dupa care si-a bagat laba aia a iei in parul meu si a inceput sa traga . Multumesc Sasuke-kun ! spune ea sarindu-mi in brate .
Tot restul anului scolar a trecut foarte repede si fara alte evenimente . Eu si Sakura am iesit pe primele doua locuri fara nici o problema . Pot sa spun ca relatia noastra a evoluat frumos de la acea intamplare . Bine , ma mai bazaia Itachi acasa cand veneam de la intalniri , dar nimic nu ma speriam eu asa usor . Mai era o singura saptamana si se termina anul scolar . Ce putea merge rau? Nu stiam ce furtuna puternica urma sa vina . Totul a inceput cand am mers alaturi de Sakura la un interviu pentru modeling . Rozalia si-a prezentat C.V.-ul dupa care a mers la masurat . Domnul cu pricina era foarte impresionat de ea si a acceptat foarte usor sa o introduca pe Sakura in lumea insipida a modei . Spun insipida pentru ca nu eram deacord cu ea , dar daca ea asta dorea … si oricum amandoi doream sa ne angajam in aceasta vacanta . Spre deosebire de ea eu doream ceva mai serios , de viitor , ceva in justitie .
In prima saptamana de vacanta , m-am mutat la Sakura . In timp ce ea defila prin fata mea , eu rezolvam cateva hartoage si din cand in cand mai trageam cu ochiul . Imi placea sa o vad facandu-si griji de cum arata , era asa de amuzanta . Am insotit-o la toate prezentarile ei , de fiecare data reusea sa socheze prin frumusetea .
-Sasuke , nu crezi ca ar trebui sa te culci ?
-Sakura … Vin imediat ! raspund eu continuand sa citesc .
De la ultima prezentare , sau mai bine zis de cand aparuse o noua fata la biroul de avocatura , am inceput sa o neglijez . Tot timpul ma chema cu ea la diferite petreceri la piscine , dar o refuz politicos spunandu-I ca am treaba si ca imi pare sincer rau . Imi parea , dar ispita era prea mare pentru a accepta oferta ingerasului meu roz . La birou , toate bune si frumoase . Eram des laudat de noua mea sefa . Facea foarte des ceva pentru a ma ridica din pat in toiul nopti si pentru a ma tara in biroul ei , sau sa spun in patul ei ?Ei bine asa s-a intamplat si in aceasta seara cand onorabilamea sefa m-a sunat , m-a fortat sa ma duc la birou si sa o las pe beata marquiza singura pe patul rece .
-Chiar trebuie sa pleci ?
-Da trebuie ! Imi pare rau ! spun eu sarutand-o scurt pe frunte .
Ajuns in biroul doamnei am intrat nervos si am intrebat-o asezandu-ma pe scaun ce se intampla . Aceasta nu mi-a raspun ci doar s-a apropiat de mine incepand sa ma sarute . M-a tras de cravata asezandu-se pe biroul ei . I-am raspuns sarutului incepand sa-I mangai picioarul . Atunci am auzit tipatul Sakurei si am tasnit doi pasi inapoi .
-S-a intamplat ceva ? ma intreaba doamna privindu-ma mirata .
Nu i-am raspuns ci am alergat disperat acasa . Eram foarte ingrijorat pentru ea . Ce Doamne fereste putea sa I se intample ? Ajuns acasa am vazut usa deschisa si am intrat disperat . Am strigat-o si am cautat-o prin toata casa . Am avut un soc cand am vazut-o in birou intr-o balta de sange . Am simtit ca se prabuseste cerul peste mine , nu intelegeam ce se intamplase . Am luat repede telefonul si am sunat ambulanta . Nu ma apropiam de ea , imi era frica de ce as putea vedea sau afla . Cand ambulanta a sosit eu eram in tocul usi cu o privire pierduta .
-Tinere ce s-a intamplat ? ma intreaba curios politistul sosit si el la fata locului .
-Nu stiu ! Am venit de la birou si ea era in birou , plina de sange … Ce s-a intamplat ? Cum se simte ?
-A fost injunghiata in jur de doua ori . Mai traieste , dar nu e intr-o stare prea stabile . Stiti cumva cine ar putea sa fi facut asta ?
Atunci mi-a venit in minte doua figuri cunoscute , prea cunoscute . Erau doua persone care ar fi putut face asta si oricare ar fi vor plati pentru ce au facut . Dar momentan ma voi interesa de situatia ingerului meu roz . In ambulanta lumea incerca sa o stabilizeze pe Sakura , toata lumea facea eforturi inimaginabile si totusi pentru mine nu era suficient .
- Domnule Uchiha . Imi pare rau , dar Sakura e in coma cu sanse minime de supravietuire .

Răspunsuri în acest subiect
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de Annya_Anna - 25-06-2009, 12:23 AM
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de ***candy bar*** - 08-07-2009, 12:44 AM
RE: Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de deborah-chan - 13-07-2009, 07:29 PM
RE: [naruto]Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de nimeni - 03-08-2009, 11:54 AM
RE: [naruto]Marquiza dragostei . Contesa tradari . - de ellamanu - 20-09-2009, 02:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Contesa si piratul. Anu-chan 1 2.563 16-12-2012, 09:49 AM
Ultimul răspuns: FuNnY bUnNy
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.658 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Marquiza Dragostei . Contesa Tradarii . *Extreme adventure * nimeni 5 4.835 10-02-2010, 02:41 AM
Ultimul răspuns: Aly
  Contesa noptii Tao_Jun 0 3.595 15-09-2007, 06:07 PM
Ultimul răspuns: Tao_Jun

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)