20-09-2010, 09:25 PM
Manualele mele sunt de obicei destul de bune . Hm , mai sunt cateva care sunt mazgalite sau poate sunt rezolvate exercitiile pe ele , dar în rest arată destul de bine . Sunt vechi majoritatea , dar mai primim şi manuale noi . Mai ales elevii noi , ei primesc manuale noi , dar uneori şi diferite faţă de cele pe care le avem restul clasei . Noi primim manualele în oridinea mediilor de la finalul anului , totul este sistematic . Manualele le primim mereu la finalul anului şcolar , în antepenultima zi de şcoală , so nu pierdem cine ştie ce chestie -.- .
Also , dacă pierdem un manual , nu păţim nimic . Nici nu trebuie să îl mai plătim sau să aducem altul . Eu una am pierdut manualul de fizică de a VII a , să fiu sinceră , habar nu am unde este , dar profele care se ocupă de manuale nu mi-au zis nimic .
Also , dacă pierdem un manual , nu păţim nimic . Nici nu trebuie să îl mai plătim sau să aducem altul . Eu una am pierdut manualul de fizică de a VII a , să fiu sinceră , habar nu am unde este , dar profele care se ocupă de manuale nu mi-au zis nimic .