26-08-2010, 09:56 PM
Spre norocul meu, mama colegei mele de bancă este învăţătoare în şcoală, aşadar dumneaei are întotdeauna grijă să primesc toate manualele şi pe cele mai bune, bineînţeles.
Ştiu că nu-i corect faţă de ceilalţi, dar cum la noi în clasă nu prea există unitate, fiecare-i pe cont propriu - evident, ăsta nu-i şi cazul nostru [ al meu şi al colegei de bancă ] -.
La sfârşitul anului şcolar toţi se grăbesc să returneze manualele şcolii, de parcă ar fi nu ştiu ce obiecte mortale. Bine, adevărul e că şcoala mea e populată în mare parte de specimene, deci nu mă mai surprinde nimic. Din contră, mai mult mă amuză.
Oh, văd că m-am cam abătut de la subiect.
În sfârşit, eu nu prea am de ce să mă plâng. Sau mă rog, nu încă.
Ştiu că nu-i corect faţă de ceilalţi, dar cum la noi în clasă nu prea există unitate, fiecare-i pe cont propriu - evident, ăsta nu-i şi cazul nostru [ al meu şi al colegei de bancă ] -.
La sfârşitul anului şcolar toţi se grăbesc să returneze manualele şcolii, de parcă ar fi nu ştiu ce obiecte mortale. Bine, adevărul e că şcoala mea e populată în mare parte de specimene, deci nu mă mai surprinde nimic. Din contră, mai mult mă amuză.
Oh, văd că m-am cam abătut de la subiect.
În sfârşit, eu nu prea am de ce să mă plâng. Sau mă rog, nu încă.
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.