24-07-2009, 01:08 PM
Este destul de greu sa decizi care este mai bun manga sau anime , fiecare are avantajele lui/ei deci daca ar fi dupa mine manga este un fel de scenariu al animeului in sine , nu ar exista nici un anime daca nu ar fi o manga la baza, de exemplu Claymore am vazut animeul dar de la episoadele nu au nici olegatura cu manga sunt puse intro altfel de ipostaza , de pela episodul 24 in manga se schimba povestea, deci ca sa intelegi manga trebuie sa o citesti de la primul capitol nu poti sa vizionezi un anime si dupaia sa citesti o manga d eunde ai ramas cu animeul , eu zic cas 2 chesti egale ca valoare dar si destul de diferite , nimic nu se compara cu personajele color cu schemele si efectele dintrun anime care iti sunt greu de imaginat intr-o manga . Deci pentru mine animeu bate manga va dau si exemplu animeul Claymore bate manga Claymore(desi animeul se termina cam in ceata) .
Cea mai buna manga citita de mine pana acum este Psyren ador acea manga si abia astept sa apara capitolul 9.
Cam atat am avut de spus.
Cea mai buna manga citita de mine pana acum este Psyren ador acea manga si abia astept sa apara capitolul 9.
Cam atat am avut de spus.