22-05-2010, 09:44 PM
Stăteam şi mă plimbam prin grădină. Vroiam să scap de agitaţia monotonă ce mă înconjura aşa că m-am aşezat la pian şi am aşteptat să plece servitorii din preajmă ca să pot cânta. Pianul se afla în grădină şi fix nimeni nu mă vedea, poziţia perfectă în care fusese aşezat pianul. Ve frumos. Nici mpcar nu ştiam sigur dacă mă asculta cineva sau nu dar mie tot îmi plăcea. Îmi oferea satisfacţie morală prea mare şi îmi plăcea.
Eram plictisită şi nu aveam chef de nimic, iar orele de harpă se terminaseră. Aveam nevoie de un profesor pentru artă şi nu ştiam cine avea să fie. Deja dădusem anunţul şi speram să vină cât mai mulţi candidaţi pentru a mă învăţa arte cât mai repede. Nici nu ştiam cine va fi profesorul, dar chiar vroiam pe cineva.
ooc : Cine doreÅŸte.
Eram plictisită şi nu aveam chef de nimic, iar orele de harpă se terminaseră. Aveam nevoie de un profesor pentru artă şi nu ştiam cine avea să fie. Deja dădusem anunţul şi speram să vină cât mai mulţi candidaţi pentru a mă învăţa arte cât mai repede. Nici nu ştiam cine va fi profesorul, dar chiar vroiam pe cineva.
ooc : Cine doreÅŸte.
-