01-09-2010, 12:43 PM
Waa waaa...ce nebun! chiar ca e nebun, s-a angajat si ca ce s-a angajat! chiar ca e nebun, nu ca mi-a dispalcut prima lui intalnire cu seful lui, a fost asa de tare . Mama mama ce tare ar fi:x ahhh mintea mea se gandeste numai la asta, dar in fine, cum pare( vezi zic ca pare) asa rece si indiferent seful lui , chiar daca i-a zis k ii place de armand, si ca e frumos, pare asa sictirit si frumos( asta nici nu mai incape, eu deja m-am indragostit de el de mult-stii doar)
Pot spune ca sunt extraordinar de curioasA( inca sunt) sa vad cum evoluaza chestia asta cu munca lui cinstita la "restaurant", oare o sa o mai minta mult pe sor'sa( stiu raspunsu, nu mi-l zi-hihi )
Oricum imi place mult de tot si vreau nextul, si nextu si toata povestea si inca vreo nouazeci de sezoane, da? Asa ca treci la scris!
kissu si hugz!
Pot spune ca sunt extraordinar de curioasA( inca sunt) sa vad cum evoluaza chestia asta cu munca lui cinstita la "restaurant", oare o sa o mai minta mult pe sor'sa( stiu raspunsu, nu mi-l zi-hihi )
Oricum imi place mult de tot si vreau nextul, si nextu si toata povestea si inca vreo nouazeci de sezoane, da? Asa ca treci la scris!
kissu si hugz!
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"