03-09-2011, 06:03 PM
Miranda:
Cat timp Lady si tata sunt la baie eu ma duc si ma uit in geanta lui "mama", scot telefonul si gasesc o persoana, Iuby, il apelez si astept:
Iuby- Buna pisu ce faci.
- OOo, rau iuby. Am nevoie de tine, cred ca o sa mor. ii imit eu vocea lui Lady Gaga
Iuby- De ce ? Stai ca vin la tine. Dar ce ai ?
- Sunt in calduri si tu nu esti langa mine. spun si ma abtin greu sa nu rad.
Iuby- Vin acum la tine.
- Te rog,a m nevoie de tine. Sunt in masina conduc si mie frica sa nu ma opreasca vrun politist si sa sar atunci pe el.
Iuby - Nu vrem asta. Unde esti ?
- La intersectia dintre Strada Baie si Strada Rochie sfasiata, aproape de Strada Fica domnului director te face bucati daca te mai prinde satutandu-te cu tatal sau.
Iuby- Bine, vin acum.
Rad, nu am pot ori. El chiar ma crezut ?
OCC: Kitsune... Ce zici de asta ?
Cat timp Lady si tata sunt la baie eu ma duc si ma uit in geanta lui "mama", scot telefonul si gasesc o persoana, Iuby, il apelez si astept:
Iuby- Buna pisu ce faci.
- OOo, rau iuby. Am nevoie de tine, cred ca o sa mor. ii imit eu vocea lui Lady Gaga
Iuby- De ce ? Stai ca vin la tine. Dar ce ai ?
- Sunt in calduri si tu nu esti langa mine. spun si ma abtin greu sa nu rad.
Iuby- Vin acum la tine.
- Te rog,a m nevoie de tine. Sunt in masina conduc si mie frica sa nu ma opreasca vrun politist si sa sar atunci pe el.
Iuby - Nu vrem asta. Unde esti ?
- La intersectia dintre Strada Baie si Strada Rochie sfasiata, aproape de Strada Fica domnului director te face bucati daca te mai prinde satutandu-te cu tatal sau.
Iuby- Bine, vin acum.
Rad, nu am pot ori. El chiar ma crezut ?
OCC: Kitsune... Ce zici de asta ?