Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lucru de neiertat pentru fanii k-pop!! Ce prostie!

Azazel, sa zicem ca ai dreptate. La inceput, nu am inteles nimic din ce zic, normal, ascultam fiindca ne placea (cel putin mie) ritmul, sau ca suna bine, vorba ta. Dar, eu, daca nu inteleg o melodie proaspat scoasa, ce fac: caut versurile in engleza, o ascult, le citesc, si inteleg 22 Dar cu timpul, inveti limba si stii si versurile. La jrock cum crezi ca a fost? Gata, am vazut cateva animeuri si am stiut toata limba? Eh nah, du-te. La fel. Am ascultat melodiile, imi placeau videoclipurile, si cu timpul ascultam melodiile cu versurile langa mine in engleza, si gata. Nu toti stim 10 - 20 de limbi, asa ca daca stim engleza, avem un avantaj. Si crede-ma, dupa ce stii ce zic, te face mai tare sa te indragostesti de melodie.

Bun, cred ca m-am incurcat sus: dar ceea ce vreau sa zic de fapt e ca nu toti stim de la bun inceput ce zic ei acolo, insa ne place ca suna bine. Insa, daca stii si ce zice, e si mai bine, astfel de poti bucura de melodie mult mai mult. :]]
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Lucru de neiertat pentru fanii k-pop!! Ce prostie! - de Alysu - 23-01-2012, 09:46 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)