22-06-2010, 03:55 PM
Oh love, îmi place super mult ficul şi ştii că ţi-am mai spus chestia asta. Sfârşitul capitolului a fost surprinzător, dar ţi-am mai spus asta. Îmi place cum scrii şi chiar dacă scrii în engleză, hm ... mă gândeam că poate sun persoane cu nu vor îneţelege pe deplin ce ai scris tu, dar totodată îmi place mult ficul.
Mă aşteptam la altcevaaaaa dar asta ţi-o spun în particular.
Îmi plac mult figurile de stil folosite şi ficul ăsta are ceva ce te reprezintă, adică mereu scrii din suflet bazat pe emoţiile tale şi când scrii te dedici.
Cât despre fic, de abia aştept să mai scrii. Nu ai scris tu foarte mult pentru prim capitol, dar îmi place, chiar şi aşa e super mişto ce ai scris pentru început. Tipele alea două sunt super, îmi place combinaţia şi ştii că îmi place foarte mult yuri, tnx pentru fic *hugs*
Mă aşteptam la altcevaaaaa dar asta ţi-o spun în particular.
Îmi plac mult figurile de stil folosite şi ficul ăsta are ceva ce te reprezintă, adică mereu scrii din suflet bazat pe emoţiile tale şi când scrii te dedici.
Cât despre fic, de abia aştept să mai scrii. Nu ai scris tu foarte mult pentru prim capitol, dar îmi place, chiar şi aşa e super mişto ce ai scris pentru început. Tipele alea două sunt super, îmi place combinaţia şi ştii că îmi place foarte mult yuri, tnx pentru fic *hugs*
-