Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love,music and you...

Dupa cum am promis, azi am adus nextul. Nu este prea lung, nici prea reusit si cred ca am cam grabit actiunea si nu am descris cam de loc sentimentele. Promit ca de data viitoare va fii luuung si interesant. Tocmai de la urmatorul capitol incepe cu adevarat actiunea. Oricum, sper sa va placa si acest capitol. Lectura Placuta!!!

Love, music and you ...

Capitolul 3

- Schimbari -

M-a mutat in a doua banca de la perete, impreuna cu Shino?! Eram pur si simplu socata! Nu, nu nu! Asta trebuie sa fie o gluma, adica eu nu pot sa stau cu el! Shino este cel mai ciudat baiat din cprin felul lui de a fi. Unul dintre chestiile cele mai ciudate este faptul ca isi ia in fiecare zi mai multe sandwich-uri la el, mananca aproape unul in fiecare pauza, apoi in pune sub scaun si in mijloc orei se gandeste sa mai rupa o bucatica din el si sa o manance, fara sa-i pese de nimic altceva. Pana acum el a astat singur, deoarece nimeni nu il suporta si il considera anormal, nici nu am idée cum va fi sa stau eu cu el. In stomac simteam o senzatie de greata, probabil din cauza ca mi-am imaginat acea faza. Yuck! Off, fiecare persoana a cazut in banca cu cine nu vroia. Nefiind prea multi baieti de treaba in clasa, fiecarei fete in venea rau cand auzea cu cine trebuie sa stea si mai era inca o problema. Nefiind un infinit de banci in fata, iar toti vroiam in fata, cei care eram in spate faceau o mica criza de isterie. Dupa acea ora ingrozitoare de schimbari in banca, am mers afara. Acolo erau Hinata si Naruto, care, ma uimeau, deoarece se certau. Peste cateva minute de urlete si injuraturi, am stability sa se desparta. Eu facusem niste ochi mari, plini de uimire si confuzie. Hinata vine la mine si imi explica de ce s-au despartit, iar eu aflu de la ea ca nu se mai placeau si ca Naruto era atras de o fata de la el din carier, Iulia, din cate am inteles. Oftez plictisita, fdupa care ma duc pana la baie. In scurt timp se suna, iar toti elevi erau in banci, de data asta facand liniste. Ce ciudat. Era o liniste imposibil de suportat. Era ora de engleza, iar profa nu a venit toata ora. Spre marea mea uimire, nimeni nu a zis absolut nimic. Au mai urmat inca trei ore plictisitioare, in care ni s-a predat, de franceza, romana si matematica. Pff, ce mai zi. Era sa adorm pe banca. Ma intreb ce a avut toata lumea de nu a zis nimic, adica, dimineata era o galagie infernala si dupa… nimic. Foarte, foarte ciudat.

Timpul trecea, totul se schimba. Fiecare zi devenea din ce in ce mai plictisitoare si monotona. Timp de doua saptamani am stat cu Shino in banca, paisprezece zile de cosmar, dupa care dirigul m-a mutat din nou cu Naruto. Cu bunul meu prieten Naruto am stat aproape o luna in banca. In acest timp eu am inceput sa recunosc ca plac pe cineva, pe Gara, am incercat sa ma mint singura ca nu-l mai plac. Mi-a mai placut de el si anul trecut, aproape jumatate de an, dar dupa un timp am vrut sa-l uit. Nu ar fi ca si cum l-as iubi, deoarece nici nu aveam idée cu este acest sentiment. Nici macar nu stiam de ce il plac. Era nesimtit, cam prostut, urat si era mai scund decat mine, nu vedeam nimic care sa imi placa la el, dar mie totusi imi placea.

Este vineri. Astazi avem tehnologie, cu Kakashi si probabil ne va muta iar in banci. Ma intreb cu cine voi sta in banca. Ziua de azi a incepu ca de obicei, m-am treziu cu greu, mi-am facut siesta, am mers pe jos la scoala, m-am intalnit cu colegii pe drum si au inceput orele. Primele doua ore de mate au fost mai bune decat de obicei, nu m-a scos la tabla. La geografie am scris vreo trei pagini despre Europa Nordica, apoi am avut sport. La sport a fost o plictiseala totala, nimic nou. Acum este pauza. Urmeaza ora de tehnologie si mutarile in banci. Sper ca voi ramane in banca cu Naruto. S-a sunat. Kakashi intarzie, nimic neobisnuit. In vreo zece minute apare si dirigul. Ne salute, apoi ne zice ca o sa facem niste schimbari prin clasa, printer care si niste mutari in banci. Dupa aproximativ jumatate de ora imi spune simmie cu cine ma va muta. Doamne fereste! Asta nu se poate! Este ingrozitor! M-a pus cu persoana din cel mai negru cosmar al meu, chiar cu…

Nextul il pun vinerea viitoare.
Pupici :*:*:*

Răspunsuri în acest subiect
Love,music and you... - de Alle - 16-03-2011, 12:35 AM
RE: Love,music and you... - de Vero - 16-03-2011, 01:27 AM
RE: Love,music and you... - de Rukia JJ - 16-03-2011, 10:11 AM
RE: Love,music and you... - de Rose ^^ - 16-03-2011, 09:23 PM
! - de Alle - 24-03-2011, 12:20 AM
RE: Love,music and you... - de Rose ^^ - 24-03-2011, 12:34 AM
RE: Love,music and you... - de Rukia JJ - 24-03-2011, 12:46 AM
RE: Love,music and you... - de Vero - 26-03-2011, 04:08 AM
RE: Love,music and you... - de Tweety - 30-03-2011, 02:57 PM