Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love is for everyone [yaoi]

#69
Cap 30


Amintiri,o cina acasa la Sen



Zgomote de pasi incepura sa se auda din ce in ce mai aproape de camera unde dormeau Ryu cu iubitul sau;In incaperea mare,prost luminata cei doi inca isi petreceau timpul in pat,unul in bratele celuilalt,mangaiati de intunericul ce pusese stapanire pe fiecare coltisor al camerei. Prin jaluzelele albastre,razbeau din cand in cand razele unui soare plictisit ,parca gata de a se stinge :

- Sen,unde esti? se auzi o voce subtire . Brunetul tresari,ridicandu-se speriat in picioare. Ura sa fie trezit din somn; Dupa cateva secunde,baiatul se dezmetici,dandu-si seama ca vocea nu este alta decat a mamei sale care probabil venise mai devreme de la serviciu. Isi arunca privirile asupra iubitului sau,care inca dormea cufundat in asternutul moale ce-i imbia chipul in mangaieri ce semanau cu atingerile cu care-l obisnuise colegul sau; Brunetul incepu sa-l zgaltaie ,tipand la el pentru a se trezi. Intre timp mama sa inca il mai cauta strigandu-i numele ce rasuna in intreaga casa . Intr-un final se trzi si blondul,privindu-si iubitul care se agita dintr-un colt in altul al camerei:

-Ce s-a intamplat? de ce naiba m-ai sculat ..dormeam asa de bine,zise Ryu,acoperindu-se mai bine cu cearceaful.

- A venit mama,tu imbraca-te cat o tin eu de vorba. Ca daca te gaseste asa o dam amandoi in bara.La auzul cuvintelor iubitului sau,blondul se ridica grabit din pat,luandu-si perechea de pantaloni pe el. In clipa urmatoare,mama lui Sen,intra in camera ,ramanand surprinsa de musafir:

- Sen,dragule,de ce nu mai anuntat ca iti inviti colegul? As fi venit mai devreme sa va pregatesc ceva . Dar e inca timp! Veniti,zise femeia indreptandu-si pasii spre bucatarie; Cei doi o urmara,asezandu-se pe scaun:

- Si,ce doriti sa mancati?

- Nu trebuie sa va deranjati atat, pentru mine, zise blondul,vizibil coplesit de comportamentul mamei brunetului. Aceasta il privi dojenitor,spunandu-i sa nu-si faca griji ca nu e niciun deranj:

- Pai,voi sunteti liberi pana ce termin eu cina,mergeti in treaba voastra.Sen se ridica ,urmat de colegul sau,intorcandu-se amandoi in camera .Brunetul se apuca sa-si faca patul,fara prea mult entuziasm,aruncand in toate directiile cu cele doua perne ce zaceau intinse pe suprafata moale; Una din ele lovi in Ryu care se intoarse cu ea-n mana,privind provocator spre colegul sau. Acesta lua si cealalta perna aruncand-o la fel ca pe cea precedenta in iubitul sau. In clipa urmatoare,blondul se arunca asupra lui Sen,gadilandu-l in timp ce il saruta usor pe obrajii incisi:

- Ga...gata Ryu,opreste-te..nu..nu mai pot ,zise brunetul razand. Colegul sau se opri,lungindu-se pe spate;Sentaro nu pierdu vremea si se puse deasupra iubitului sau,sarutandu-ll pasional pe buze:

- Cine ar fi crezut ca vom ajunge aici? mai acum o saptamana ne uram,ne injruam..toate cele. Ce ai crezut prima oara cand ne-am intalnit? intreba ,brunetul gandindu-se. Iubitul sau il privi intrebator raspunzandu-i cu voce joasa:

_ Pai ce sa cred? Prima oara nu mi-ai facut cine stie ce impresie,te credeam un copil razgaiat si plin de el,de-aia ti-am si jucat festa aia cu raspunsu' "corect". Dupa ce mai petrecura cateva clipe,fara sa scoata o vorba, Sen se ridica,zicand ca merge sa faca un dus.:

-Vin si eu cu tine! zise colegul sau,dandu-i bluza jos. Acesta accepta fara sa stea prea mult pe ganduri. Dupa ce se dezbracara,intrara amandoi sub jetul de apa calda,ce le mangaia simturile. Brunetul lua sapunul,incepand sa umezeasca un burete i sa-l treaca de mai multe ori pe abdomenul lucrat al colegului sau;Acelasi lucru il facu si Ryu,care-si plimba degetele inspumate pe spatele fin al iubitului sau.Dupa ce mai petrecura cateva clipe in dus,cei doi indragostiti iesira,stergandu-se fiecare cu cate un prosop.Se imbracara in liniste dupa care isi reluara locurile pe pat.

- Sen,Ryu,haideti la masa! se auzi o voce subtire. Cei doi se ridicara,pornind spre bucatarie unde masa ii astepta incarcata cu tot felul de bunatati;de la mancare traditionala la deserturi europene.Mama bruentului zambi,asezandu-se extenuata pe scaun.Sen se apropie de ea,sarutand-o pe frunte,in timp ce Ryu ramase surprins ;totusi nu arata asta:

- Va multumesc pentru tot,dar nu trebuia sa va deranjati atat!
- Ei da! nu-i nici o problema Ryu! Pai sa mancam pana nu se raceste. Femeia se ridica,scotand trei pahare pe care le umplu cu suc de cirese,niste farfurii pe care aseza trei crabi garnisit cu orez si in final o solnita cu tot ce trebuie unei mese imbelsugate.

- Daca vreti,va pun un pic de vin sau de sampanie,dar mi-e frica sa nu va imbatati. Asa ca mai bine ramanem la suc. Baietii aprobara ,gustand cu pofta din mancare. Pe tot parcursul mesei,cei trei discutara despre tot felul de lucruri,inclusiv despre: scoala,teme si profesori.

-Si Sen,ce s-a intamplat astazi? ca m-a sunat directorul si mi-a zis ca trebuie sa vorbeasca cu mine in legatura cu Ryu si cu tine. Spuneti-mi ce ati facut deoarece parea destul de suparat?

- Pai,am..ahh..am lovit din greseala cu mingea ahh..de basket in tabla,minti brunetul.

- Da,si a cazut dar am reusit s-o punem la loc,continua Ryu ingrijorat.
Baietii terminara cina,totusi mai ramasera pentru a nu creea suspiciuni. In fata lor se infatisa cate o ingheata cu 5 cupe de diferite arome,cu fistic si caramel .Ryu multumi politicos,gustand cu incredere din inghetata. Acelasi lucru il facu si colegul sau,privindu-l scurt in ochi.

Presupun ca nu stii pre multe despre Sen,intreba femeia,pivind spre brunet care inghiti in sec.

-Pai..nu chiar,raspunse iubitul sau,curios. Mama lui Sen zambi incepand sa povesteasca despre baiatul sau. O poveste care dura trei ore,fara pauze sau intreruperi:

- Cand avea 14 ani,dormea cu mai multe jucarele si cu usa deschisa deoarece vazuse un film de groaza si ii era frica. Sau cand a chiulit prima data la zece statii departare de liceu; Ajunsese la gara de nord si nu mai stia drumul inapoi spre casa. A fost un adevarat cosmar,rase femeia,amintindu-si. Ryu incepu si el sa rada cu pofta,privind spre colegul sau care se inrosise tot de nervi. Nu-i venea sa creada ca propria lui mama ii povesteste iubitului sau cele mai intime detalii despre el. Si mai ales cele mai jenante care sperase ca nu e va afla niciodata blondul. Dar cum toate au un sfarsit,discutia se incheie;A doua zi urmau sa aiba scoala . Ryu mai multumi inca o data pentru ospitalitate,dupa care se intoarse cu iubitul sau in camera acestuia. Brunetul se tranti oftand pe pat,acoperindu-si chipul cu ajutorul unei perne.Dupa cate aflase colegul sau despre el,ii era rusine si sa mai dea ochii cu el.Ryu isi dadu seama imediat; Se apropie incet de Sen,luandu-i perna de pe fata,incepand sa-l sarute pasional pe gat.Dar in loc de maingaieri si sarutari ,primi doar un "lasa-ma-n pace " urmat de-o strambatura urata:

- -Hei,nu trebuie sa-ti fie rusine!

- Si te pomenesti ca trebuie sa ma simt in largul meu? intreba,brunetul ironic.Dupa cate ai aflat nu ma lua pe mine cu d-astea ca nu tin.Ce crezi ca nam vazut cum radeai de mine? Cu gura pana la la urechi,nu vreau sa vorbesc cu tineacum asa ca,culca-te si lasa-ma-n pace.

- Dar intreaga idee cu cina a fost ideea ta..si tot tu te superi!,zau ca nu te inteleg Sen,nu pot sa te inteleg,zise blondul,bagandu-se in pat.

- Atunci daca nu ma intelegi,de ce nu pot sta suparat pe tine mai mult de cinci minute? intreba Sentaro,urcandu-se deasupra colegului sau. Acesta il prinse de barbie cu doua degete,sarutandu-i buzele in timp ce-si plimba mana peste abdomenul iubitului sau:

- Hai,da-te jos ca maine avem scoala,zise Ryu,punandu-si mana la gura pentru a opri un sarut din partea brunetului. Acesta se dadu la o parte,injurand printre dinti comportamentul lui Ryu. Blondul se intoarse cu fata la Sen,prinzandu-l in bratele sale,trecandu-si limba de mai multe ori peste gatul brunetului,muscand cu putere pentru a auzi scancetele lipsite de vlaga ale acestuia. Intr-un moment de neatentie,Ryu prinse de zona sensibila a baiatului de langa el,facandu-l sa tresara usor. Dupa ce-l mai saruta de cateva ori,blondul se intoarse adormind mangaiat de degetele lui Sen,care continua sa-i sopteasc la ureche cuvinte de iubire,ce-i incalzeau inima.



Răspunsuri în acest subiect
Love is for everyone [yaoi] - de YUKIxSHUICHI - 03-07-2008, 05:59 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) - de Aly - 21-07-2008, 08:05 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 24-07-2008, 05:58 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 27-07-2008, 01:03 AM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 30-07-2008, 08:59 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 06-08-2008, 08:29 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 21-08-2008, 06:58 PM
love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 03-07-2008, 07:59 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 03-07-2008, 11:23 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 04-07-2008, 02:45 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 04-07-2008, 11:05 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 05-07-2008, 01:41 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 05-07-2008, 09:50 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 06-07-2008, 10:32 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 07-07-2008, 03:35 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 07-07-2008, 10:43 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 08-07-2008, 01:24 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 08-07-2008, 04:31 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 08-07-2008, 11:17 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 09-07-2008, 02:10 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 09-07-2008, 04:56 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 09-07-2008, 11:11 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 10-07-2008, 05:09 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 10-07-2008, 11:39 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 11-07-2008, 10:10 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 12-07-2008, 12:20 AM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 14-07-2008, 12:45 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 14-07-2008, 04:10 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 14-07-2008, 11:41 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 15-07-2008, 01:26 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 15-07-2008, 07:06 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 15-07-2008, 11:16 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 15-07-2008, 11:47 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 17-07-2008, 02:22 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 18-07-2008, 10:40 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 20-07-2008, 07:11 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 21-07-2008, 04:56 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 21-07-2008, 05:35 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 10.424 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 4.563 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.814 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 38.363 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 8.320 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 23.036 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Orange Yaoi Love Luzer 3 3.035 12-03-2011, 11:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.746 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Key to love [by Teh & Mitsu] - Yaoi Mitsukai Yoru 36 22.735 10-11-2010, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.803 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith


Utilizatori care citesc acest subiect:
131 Vizitator(i)