Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love is for everyone [yaoi]

#63
Cap 27



La mijloc



Ryu pasi cu ochii inlacrimati pe coridorul ce ducea pe terenul scolii.Se aseza pe o bara facuta din metal de sub cosul de basket,incepand sa se gandeasca la cele intamplate. Inca nu putea crede ca se despartise de cel la care a tinut atat de mult. Iubitul sau, se intoarse in clasa,rezemandu-se de un perete. Isi ascunse capul intre genunchi, incepand sa planga. Scancete de durere rasunau in linistea incaperii. Razele slabite ale soarelui ce razbeau prin norii negri ce acopereau cerul candva senin , mangaiau parul brunetului care privea pierdut spre banca iubitului sau. Gustul buzelor sale era de neuitat,noptile petrecute cu el ca pierdute pentru totdeauna intr-o mare a tristetii ce staruia in inima brunetlui.. Se simtea pustiit,ochii ce imprastiau senzatia de fericire erau acum goi si ei. Nimic nu mai era ca inainte. Cu cat se gandea mai mult la clipele petrecute cu colegul sau,inima ii suspina mai tare iar lacrimile nu mai conteneau .
Afara Ryuku era in aceasi stare . Se simtea ca si cum cerul i-ar fi cazut in cap. Baiatul renuntase sa mai planga, crezand ca si asa nu-i ajuta la nimic. In schimb se gandea ca si iubitul sau la zilele petrecute cu el,la fericirea ce-i invaluia cand stateau impreuna chiar daca perioada fusese de scurta durata,simtea cail cunoaste dintotdeauna.Obosit sa se mai gandeasca la lucruri care ii faceau mai mult rau,Sen iesi si el pe teren,respirand cu nesat aerul inviorator si rece de toamna. Dintr-o privire explora curtea ,zarindu-si colegul care statea cu spatele la el,privind pierdut pe cerul intunecat. Blondul isi intoarse capul ,pentru un moment privirile intalnindulisera,facandu-i pe cei doi sa tresara.
Ryu se ridica,trecand prin fata colegului sau. Incerca sa-l depaseasca dar simti cum mana brunetului apuca strans de incheietura mainii sale,facandu-l sa se opreasca. Dori sa scape din stransorare dar iubitul sau nu avea de gand sa-i dea drumul. Sen se aseza la pietul blondului,privindu-l lung in ochi. Ryuku il prinse de ambele incheieturi,punandu-i mainile in jurul taliei sale. Isi apropie buzele de cele ale brunetului dar nu mai apuca sa-l sarute caci baiatul se smuci ,scapand din stransore.

- Nu vreau sa te fac sa suferi! esti totul pentru mine!,zise Sen aruncandu-se in bratele iubitului sau,care incepuse fara sa vrea sa planga.
Blondul il apuca de umeri,indepartandu-l in timp ce se stergea la ochi-i ce capatasera o nuanta rosiatica:

- Nu vreau sa te mai aud! daca esti indragostit de Kazumi,nu-mi pasa! Poate ca asa a fost sa fie...tu sa te indragostesti de ea,iar eu sa sufar. Ultima fraza ,blondul o rostise cu voce sfarsita nevrand sa-l auda colegul sau. Sen se grabi sa-i raspunda,suspinand scurt:

- Asculta,nu stiu ce simt pentru ea . Nu inteleg de ce reactionez in modul asta cand o vad, Stii si tu despre ce vorbesc.. Trupul imi tremura...picioarele mi se inmoaie si ma inrosesc tot. Dar aceleasi sentimente le am si pentru tine,chiar mai puternice. Nu vreau sa te fac sa suferi Ryu. Te iubesc din toata inima dar in momentul asta nu stiu ce simt cu adevarat pentru fata aia. Blondul isi lasa privirea in jos ,scapand cateva scancete. Lacrimile ii siroaiu pe obraji.Sentaro se intoarse in bratele colegului sau,dandu-i un sarut apasat pe buzele-i fierbinti.

- A....atunci nu pot decat sa te las sa te gandesti pe cine iubesti....tu alegi cu cine esti si nu pot face nimic in privinta asta. Decat sa sper ...zise Ryuku,inghitind in sec. Dupa ce mai pierdura cateva minute unul in bratele celuilat,cu chipurile aproape lipite,degetele mainilor impreunate cei doi se despartira datorita lui Kazumi care se ivise in fata lor. Fata ii priveape cei doi cu ochii mari,intrebatori nestiind ce s-a intamplat. Dar nu mai apuca sa mai primeasca un raspuns caci blondul interveni,impingand-o pe satena:

- Uite ca ti-a venit iubita,zise Ryu lasandu-si privirea in pamant in timp ce se indeparta de colegul sau.Brunetul se inrosi cand isi zari colega imbracata intr-un tricou alb ce scotea in evidenta sutienul rosu pe care-l purta aceasta. In jos era imbracata in niste pantaloni scurti ce lasau sa se zareasca dunga de asemea rosie a chilotului.Parul si-l prinsese intr-o coada,cateva plete acoperindu-i chipul imbujorat. Baiatul isi aduse aminte ca aveau ora de sport si merse sa se schimbe. Pe drum spre baie imagine colegei lui ii venea in minte,facandu- sa tresara. Dadu drumu la robinet,scaldandu-si chipul incins in apa rece,invioratoare.dupa care se schimba in graba si se intoarse pe teren unde profoesorul striga catalogul. Trecu neobservat pe langa niste elevi care se scuzau pentru ca nu aveau echipamentul la ei,intrand in rand cu ceilalti colegi. Langa el statea iubitul sau,care ii arunca din cand in cand priviri fulgeratoare.Sen tinea ochii in pamant neindraznind sa se uite la blond. Ii cauta plictisit mana dar spre surprinza sa se trezi calcat pe picor de Ryu . Sentaro il prinse de degete strangand cu puetere pentru a evita un scancet de durere. Blondul ii zambi..un zambet viclean totusi. Profesorul stabili grupele si anume : jumatate din elevi vor juca basket si jumatate volei. Ghinionul lui Ryu era ca se afla in jumatatea cu iubitulsau,Kazumi si alti 12 elevi. Baiatul merse sa ia mingea de volei de la domnul profesorul de sport mai mult de nevoie decat de voie.
Cand se intoarse isi gasi colegi intr-un cerc. Se aseza si el la locul sau,servind ( asa cum se pricepea ) mingea unui elev ce se afla in fata sa. Balonul de aer incepu sa se plimbe de a un elev la altul sub privirea profesorului,acesta scapand din cand in cand cate o lauda pentru jocul elevilor sai. Rareori mingea cadea pe pamant iar atunci jocul era reinceput . La scurt timp, veni si randul lui Sen sa serveasca. Brunetul se uita incurcat cand la iubitul sau cand la Kazumi care la randul ei il privea in ochi-i albastri ca si marea.Dupa ce mai starui cateva clipe cui sa-i arunce mingea balonul de aer zbura pe deaspupra capului blondului. Imediat dupa acea un zambet se ivi pe chipul acestuia. Blondul lovea de fiecare data mingea spre colegul sau . Acesta nu reusea de fiecare data sa o prinda . Ori venea mai sus ori mai jos,asa ca era nevoit sa se aplece dupa ea. In momente ca acelea intalnea privirea blondului ce-l facea sa suspine.
Clopoteleul suna,anuntand terminarea orei de sport. Elevii se intoarsera in vestiar pentru a se schimba in tinuta obisnuita insa cei doi baieti ramasera sa joace in continuare volei. Kazumi ii zari si incerca sa se alature lor,rugandu-se de brunet sa intre si ea in joc. Ryu lovi cu mingea in perete,lasandu-si colegul fara cuvinte:

- Ia si joaca-te cu iubita ta ..mi-a pierit cheful de joc cand i-am vazut mutra! Distractie placuta! zise blondul,plecand .

Sentaro mai ramase cateva minute privind in gol dupa care se intoarse cu fata la colega sa. Fata il privi i ochi,rostind cu voce vizibil iritata:

-Nu inteleg ce are prietenu' asta al tau dar se pare ca e un idiot,zise satena ,prinzandu-l pe Sen de mana pentru a-i lua mingea. Baiatul o impinse,aparandu-si iubitul,incercand sa nu creeze prea multe suspiciuni:

- Nu ai nici un drept sa-i spui asa si-n plus e mult mai breaz decat tine,comenta brunetul,privindu-si colega cu ura. Sentaro se intoarse in clasa ,lasandu-o pe Kazumi singura in curtea scolii. Vantul care incepuse sa sufle se juca prin parul ciufulit al fetei aruncandu-l in toate directile . Dupa ce mai pierdu ceva vreme singura,gandindu-se la comportamenul ciudat pe care-l aborda brunetul cand era in preajma lui Ryu fata se intoarse si ea dezamagita in clasa. Se aseza pe scaun incepand dupa care isi scoase din ghiozdan cartea si caietul de matematica. Nota in liniste data dupa care se intoarse sa discute cu colegul sau care-si privea cu coada ochiului iubitul. Acesta isi scosese si el cele necesare orei ( ca si cei mai multi dintre elevi si astepta in liniste sosirea profesorului). Sen se gandi ca ar trebui sa faca si el acelasi lucru ( doar de teama sa nu comenteze profesorul ca n-are nici macar bunul simt de a-si scoate caietul si cartea) asa ca isi insira mai multe ustensile pe banca ,asezandu-se pe scaun asa cum obisnuia de cele mai multe ori. Isi puse piciorul drept pe banca,agitandu-si adidasul iar cu capul statea rezemat pe cartile de pe colegului din spatele sau si incepu sa isi priveasca in nestire colegul care evita pe cat posibil sa-l priveasca.



Răspunsuri în acest subiect
Love is for everyone [yaoi] - de YUKIxSHUICHI - 03-07-2008, 05:59 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) - de Aly - 21-07-2008, 08:05 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 24-07-2008, 05:58 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 27-07-2008, 01:03 AM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 30-07-2008, 08:59 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 06-08-2008, 08:29 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 21-08-2008, 06:58 PM
love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 03-07-2008, 07:59 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 03-07-2008, 11:23 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 04-07-2008, 02:45 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 04-07-2008, 11:05 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 05-07-2008, 01:41 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 05-07-2008, 09:50 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 06-07-2008, 10:32 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 07-07-2008, 03:35 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 07-07-2008, 10:43 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 08-07-2008, 01:24 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 08-07-2008, 04:31 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 08-07-2008, 11:17 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 09-07-2008, 02:10 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 09-07-2008, 04:56 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 09-07-2008, 11:11 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 10-07-2008, 05:09 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 10-07-2008, 11:39 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 11-07-2008, 10:10 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 12-07-2008, 12:20 AM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 14-07-2008, 12:45 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 14-07-2008, 04:10 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 14-07-2008, 11:41 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 15-07-2008, 01:26 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 15-07-2008, 07:06 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 15-07-2008, 11:16 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 15-07-2008, 11:47 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 17-07-2008, 02:22 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 18-07-2008, 10:40 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 20-07-2008, 07:11 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 21-07-2008, 04:56 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 21-07-2008, 05:35 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 10.424 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 4.563 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.814 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 38.363 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 8.320 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 23.036 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Orange Yaoi Love Luzer 3 3.035 12-03-2011, 11:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.746 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Key to love [by Teh & Mitsu] - Yaoi Mitsukai Yoru 36 22.735 10-11-2010, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.803 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith


Utilizatori care citesc acest subiect:
121 Vizitator(i)