Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love is for everyone [yaoi]

#60
Cap 26



O colega noua,DESPARTIREA



Cei doi coborara obositi din tren,ajungand pe peronul aproape gol. Luminile diminetii se zareau timide in departare. Ryu isi apuca colegul de mana,tragandu-l dupa el,pana ce iesira din gara. Incepura sa caste. Din ochii brunetului se scursera doua lacrimi,pe care le sterse cu maneca iubitului sau. Desigur acestea erau provocate doar datorita oboselii la care fusesera ''supusi '' cei doi noaptea trecuta. Caci multe se mai intamplara in acelea cateva ore,de somn irosit. Acum oboseala isi spunea cuvantul. Pornira cu pasi greoi, spre statia de masina. Ryu intra in autobuzul gol,luandu-si la revedere de la iubitul sau cu un sarut apasat pe buzele acestuia. Praful produs de masina,se risipi in atmosfera monotona. Sen porni inapoi,tinand cu putere de valiza sa. Covorul de frunze moarte ce scartaiau sub adidasii lui,era maturat de vantul neastamparat . Brunetul ajunse in apropierea cartierului sau.Se simtea bine ,blocul unde locuia impreuna cu parintii i se infatisa in fata ochilor sai,incercanati. Intra obosit in lift,apasand fara tragere de inima pe butona apoi tranti cu putere usa in urma lui,intrand in apartament. Mama sa ii pusese micul dejun pe masa,disparand cu treburi in oras. Baiatul merse in camera lui,lungindu-se pe patul,moale . In scurt timp adormi ,cufundat in cuvertura de culoare cerului. Dar nu dura prea mult linistea asta. Ceasul incepu sa sune,anuntand o noua zi de scoala. Sentaro lovi cu putere in desteptator,injurand ceva printre dinti in timp ce se ridica,indreptadu-se spre baie. Isi lepada imbracamintea pe drum,intrand sub jetul rece de apa. Incepea sa se trezeasca de-a binelea. Apa lovea cu putere in corpul sau,trezindu-i toate simturile. Dupa ce mai petrecu cateva minute in dus,baiatul iesi,stergandu-se in graba de apa ce i se scurgea de pe trup. Isi infasura un prosop in jurul taliei,disparand in camera sa,scotandu-si orarul. Prima ora era fix cea de istorie:

- Mai mare noroc ca al meu,nici ca exista,zise baiatul,aruncand foaia de hartie. Cauta cateva carti pe care le puse in ghiozdan dupa orarul zilei:

- Deci,isterie cu crizatu',geogravarza...aolo,chimie,fizica ,sportul,matescart cu idiotu'...nici ca se putea mai frumos,injura brunetul,vizibil iritat. Se imbraca cu ce apuca mai repede adica o pereche de blugi nergi si un tricou alb pe care nu-l mai purtase de mult. Pe deasupra isi lua un hanorac de aceasi culoare ca si pantalonii si disparu plictisit pe coridorul lung ,urmand calea spre ascensor.Ajuns la parter,cobora incet scarile din fata blocului, mergand spre statia de masina.Fiind plictisit isi puse mp3-ul in urechi,incepand sa fredoneze un cantec trist in timp ce astepta masina. Pe nesimtite o fata inalta,cu parul saten,ochii mari de culoarea frunzelor ce acopereau pamantul ,imbracata intr-o uniforma albastru cu alb ii puse mana pe umar,facandu-l pe baiat sa tresara:


- Scuze,sunt Kazumi Setsuko,esti cumva la liceul Koran-Takeo ? Brunetul se intoarse scrutand-o pe fata cu privirea. Vantul ce flutura prin parul ei desprins,ii ridica fusta indeajuns de scurta pentru a-i descoperi lenjeria. Kazumi,prinse de partea de jos a fustei,inrosindu-se. Sen isi reveni,ascunzandu-si cu palmele,nuanta de culoare a trandafirului ce i se zarea in obraji,raspunzand cu incredere:


- Da,sunt in clasa a IX-a,de ce ma intrebi?

- Pentru ca m-am transferat de la fosta mea scoala la liceul unde inveti tu. Tot clasa a-IX-a am trecut si eu.
Baiatul privi neincrezator muscandu-si buzele cand mai privi o data spre formele bine-conturate ale fetei care se pare ca ii era de acum colega de clasa.
Cu privirea in pamant se prezenta strangandu-i mana prieteneste:

- Sunt, Sentaro Yotsubashi,se pare ca vom fi colegi de clasa. Pai,bine ai venit in liceu,zise brunetul privindu-si colega. Chiar daca nu dorea sa recunoasca acea fata ii cam pusese capac. Dupa ce mai petrecura cateva clipe in statie fara sa scoata un cuvant cei doi urcara in masina,asezandu-se cu fata la geam . Kazumi isi lasa ghiozdanul pe jos,aranjandu-si camasa desfacuta ce ingaduia sa-i fie vazut o parte din sutien. Baiatul tresari,mutandu-si privirea pe fereastra. In drum zari mai multi elevi,colegi cu el,printre care si iubitul sau. Fata ii deveni deodata alba . Blondul isi intoarse privirea ,zarindu-i colegul. Curand autobuzul stationa lasandu-i pe cei doi colegi fata in fata cu blondul care privea naucit zambetele de pe fetele celor doi. Din neatentie, Kazumi se impiedica,aterizand in bratele brunetului,care se facuse rosu ca racul. Petrecura cateva secunde asa,privind in pamant,pana ce,blondul interveni,tragandu-si iubitul ,langa el. Fata isi ceru scuze,prezentadu-se in fata colegului noului sau prieten care il tinea strans de incheietura mainii:


- Buna,sunt Kazumi Setsuko,incantata

- Acesta e colegul meu de banca,zise Sentaro prezentandu-l pe iubitul sau care inca era nelinistit,


- Si...esti noua?? intreba blondul,incepand sa mearga .Apropo sunt Ryuku Sakano,imi pare bine,zise blondul printre dinti. La dreapta lui,colegul sau mergea,visand cu ochii deschisi. Curand ajunsera toti trei in incinta scolii unde se oprira pe o banca la umbra linistitoare a unui nuc.Dupa ce pierdura cateva minute discutand lucruri banale ca si scoala sau notele pe care le-au mai luat,clopotelul suna,indemnandu-i sa mearga in clasa. Ajunsi in dreptul usii,Sen intra asezandu-se linistit in prima banca,aruncandu-si ghiozdanul pe scaun. Iubitul sau ramase uimit cand o zari pe satena pasind pragul. Dori sa zica ceva dar profesorul il zari si-l trimise la locul sau. Acesta accepta fara sa scoata o vorba,lasandu-se pe speteaza scaunului. Profesorul o apuca de brat pe Kazumi,rostind cateva cuvinte in fata clasei care privea plictisita spre fata din fata lor:


- Astazi avem o colega noua, Kazumi Setsuko, sper sa fiti draguti cu ea,zise barbatul in timp ce-i arata un loc liber. Ryu isi atinti privirea asupra fetei care se asezase in banca cu iubitul sau. Incepu sa tremure de nervi tot privind spre cei doi. Curand distanta scaunelor lui Kazumi si Sen se micsora simtitor,spre disperarea colegului sau care privea fara sa poata interveni. Lectia incepu ,profesorul dicta din ce in ce mai repede,cateodata oprindu-se pentru a se uita la blond,care chinuia in mana un creion. Sen privea in jur,ferindu-se de privirea iubitului sau:


- Kazumi..esti dragutza sa-mi zici unde am ramas? ca am pierdut sirul intamplarilor,zambi brunetul spre colega sa. Aceasta ii explica,apropriindu-se cu buzele de urechea sa,pentru a-i spune in soapta dupa ce se uita pe foaia lui,care era aproape goala:

- Dupa al doilea razboi mondial,armata sovietica ramane prezenta pe teritoriul tuturor statelor din Europa de E.
URSS condusa de Stalin isi impune regimul politic comunist in toate acele state in perioasa 1945-1948.

- Cat?? 45-48?,intreba brunetul asteptand sa i se raspunda. Fata dadu din cap in semn afirmativ,spunandu-i colegului sau ca de aici se descurca,singura fraza omisa fiind cea care deja i-o spusese. Sen multumi,continuand sa scrie.
Ora se termina din fericire pentru iubitul brunetului care nu mai suporta sa-i tot vada pe aia doi cum discuta si rad. Astepta pana ce clasa se goli,colegii lor mergand sa se distreze inaintea orei de geografie.. Ramasi singuri,Ryu se apropie de colegul sau,care dadea sa iasa din clasa la indemnul lui Kazumi de a-i face un tur al scolii. Dar nu apuca sa mai vorbeasca cu ea,caci blondul se pironi in fata lui ,blocand usa. Il prinse pe brunet de incheieturi,punandu-i-le deaupra capului,incepand sa-l darute pasional pe gat. Mare ii fu insa surpriza cand iubitul sau ii trase un cot in burta ,iesind pe usa grabit. Blondul se lasa pe peretele din spatele lui,ajungand sa stea pe vine. Lacrimile ii navaleau siroaie din ochii inrositi. Incepu sa suspine adanc. Zgomot de pasi se auzeau din ce in ce mai aproape de clasa. Prin ceata produsa de lacrimile neincetate,Ryu isi zari colegul,apropriindu-se de el, In clipa urmatoare simti doua brate ce-l strangeau la piept,si caldura buzelor iubitului sau,ce i le dezmierdau pe ale sale.Inchise ochii,oftand printre lacrimi. Iubitul sau continua sa-l sarute stergand cu degetul mare,lacrimile din ochii colegului sau,ce i se scurgeau pe intreaga mana. In acel moment realizase cat de mult putuse sa-l raneasca pe colegul sau. Si nu fizic ci sufleteste. Se putea zari de la o posta comportamentul ciudat pe care il aborda brunetul cand statea cu Kazumi. Era rosu pana peste urechi,iar ochii i se plimbau in decolteul fetei. Ryu il impinse ,izbindu-l cu spatele de o banca,reprosandu-i tot ce-i statea pe inima. Era sigur ca relatia lor se va termina curand:


- Esti indragostit de ea?intreba blondul,stergandu-si chipul angelic. Astepta un raspuns dar cum vedea ca Sen se codea il mai intreba o data convins ca prima ora nu il auzise:


- Esti indragostit de Kazumi? ca sa stiu sa imi imfranez sentimentele pe care le am pentru tine. Brunetul il privi lung,rostind cu voce grava


- S-ar putea sa fiu indragostit de ea,raspunse Sen zambind in sinea lui. Si asa relatia noastra nu ar fi durat. Ori ne desparteau parintii,prietenii sau directorul impreuna cu profu' de istorie. La auzul cuvintelor colegului sau, Ryu iesi pe coridor,alergand in fata,lacrimile curgandu-i siroaie pe obraji.




KAZUMI : [Imagine: SchoolGirl-1.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
Love is for everyone [yaoi] - de YUKIxSHUICHI - 03-07-2008, 05:59 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) - de Aly - 21-07-2008, 08:05 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 24-07-2008, 05:58 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 27-07-2008, 01:03 AM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 30-07-2008, 08:59 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 06-08-2008, 08:29 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D)continuarea - de YUKIxSHUICHI - 21-08-2008, 06:58 PM
love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 03-07-2008, 07:59 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 03-07-2008, 11:23 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 04-07-2008, 02:45 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 04-07-2008, 11:05 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 05-07-2008, 01:41 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 05-07-2008, 09:50 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 06-07-2008, 10:32 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 07-07-2008, 03:35 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 07-07-2008, 10:43 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 08-07-2008, 01:24 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 08-07-2008, 04:31 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 08-07-2008, 11:17 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 09-07-2008, 02:10 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 09-07-2008, 04:56 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 09-07-2008, 11:11 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 10-07-2008, 05:09 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 10-07-2008, 11:39 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 11-07-2008, 10:10 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 12-07-2008, 12:20 AM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 14-07-2008, 12:45 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 14-07-2008, 04:10 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 14-07-2008, 11:41 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 15-07-2008, 01:26 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 15-07-2008, 07:06 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 15-07-2008, 11:16 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 15-07-2008, 11:47 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 17-07-2008, 02:22 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 18-07-2008, 10:40 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 20-07-2008, 07:11 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de YUKIxSHUICHI - 21-07-2008, 04:56 PM
RE: love is for everyone( yaoi fic :D) continuarea - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 21-07-2008, 05:35 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 10.424 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 4.563 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.814 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 38.363 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 8.320 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 23.036 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Orange Yaoi Love Luzer 3 3.035 12-03-2011, 11:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.746 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Key to love [by Teh & Mitsu] - Yaoi Mitsukai Yoru 36 22.735 10-11-2010, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.803 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith


Utilizatori care citesc acest subiect:
27 Vizitator(i)