12-07-2011, 06:55 PM
Buna Ony
Dupa 10 ani imi fac si eu aparitia la ficul tau ^.^"
Deci nici nu stiu cu ce sa incep...dar o sa las un comm lung >:)
Soo...let's start^^
Primul capitol ma luat prin surprindere gen: O.o Wow Hentai din primul capitol, o sa-mi placa, si mai ales O.O Sakura la inchisoare, mai nou liceul a ajuns inchisoare, am avut dreptate:)). Place mie^^.
Apoi dinou WOW o cauti pe sub patura, mama ce perversa esti Ony meu imi aminteste de faza aia cu silicoanele, alta poveste.
Apoi inca un O.o O.O Gaara e acolo? OMG ce i-as trage una, nu imi place tipul, dar totusi saruta bine>.> ia uite la ce ma gandesc.
Ony oricum astept acel next pervers.
Elz Terminat!
P.S: Anunta-ma cand il postezi.
Dupa 10 ani imi fac si eu aparitia la ficul tau ^.^"
Deci nici nu stiu cu ce sa incep...dar o sa las un comm lung >:)
Soo...let's start^^
Primul capitol ma luat prin surprindere gen: O.o Wow Hentai din primul capitol, o sa-mi placa, si mai ales O.O Sakura la inchisoare, mai nou liceul a ajuns inchisoare, am avut dreptate:)). Place mie^^.
Apoi dinou WOW o cauti pe sub patura, mama ce perversa esti Ony meu imi aminteste de faza aia cu silicoanele, alta poveste.
Apoi inca un O.o O.O Gaara e acolo? OMG ce i-as trage una, nu imi place tipul, dar totusi saruta bine>.> ia uite la ce ma gandesc.
Ony oricum astept acel next pervers.
Elz Terminat!
P.S: Anunta-ma cand il postezi.
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile