Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love in a vicious circle [18+]

Capitolul 23

- Kanji! Imi strig fiul, iesind pe terasa si privind curtea destul de mare cu piscina si gradina. Uff! Unde s-a dus copilul ala? Ma intreb pe mine insami ingrijorata, ca nu stiam unde a disparut baietelul meu de sase anisori si jumatate.
Trag aer in pieptul destul de dezvoltat, ce il aveam mai ales dupa ce l-am nascut pe printisorul meu. Nu facusem nouasprezece ani, cand printul meu a venit pe lume, dar puteam sa spun cu mana pe inima, ca pentru o tanara de douazeci si patru de ani, sunt foarte implinita. Aveam un sot ce ma iubea si il iubeam reciproc, un fiu frumos - ce avea ochi mei - si cuminte, o casa frumoasa in Konoha, afaceri peste tot in Japonia si o viata fericita. Intru inapoi in casa si m-am dus in biroul sotului meu, ca poate s-a strecurat acolo, desi stia ca nu are voie singur in acea incapere. Nu era colo, iar eu incepeam sa ma ingrijorez si mai mult, incepand sa ma gandesc la cei mai rau. Imi deschei de tot camasa in carouri cu maneca intoarsa a lui Sasori ce o purtam, aratand ca mai aveam pe mine un maiou negru, cu putin decolteu si un sutien de aceeasi culoare. Imi trec mana prin parul meu, ce il aveam tot la fel de lung, o fi ca nu mi-a crescut, dar il taiat, fiindca nu il suportat foarte lung, dar nici foarte scurt, ci intre sa fie.
Unde dracu poate sa fie baiatul ala? Poate e in pod? Mi-am spus in gandul meu, incercand sa ma incurajez eu pe mine insami. Urc sus in pod si incep sa caut prin toate cotloanele, in care ar putea sa se ascunta un pici, intruncat am ajuns sa gasesc lada unde am pus rochia mea de mireasa si costumul lui Sasori, imediat cum ne-am mutat aici. In timp ce cautam pe acolo - m-am murdarit pe haine si putin pe par de praf, mai ales ca purtam o pereche de pantaloni de trening negri de la Puma - am auzit niste roti ce au scrasnit in fata casei noastre - avea o casa cu pod, etaj si veranda - si apoi vocea baiatului nostru cum striga bucuros la cineva. Se pare ca baietelul meu se strecura pe langa mine afara pe veranda si fara sa imi spuna. Imi musc buzele sa nu izbucnesc in plas, apoi inspir si expir de cateva ori, pentru a ma calma, apoi am coborat din pod, in timp ce ma scuturam de praf.
- Mami! Unde esti? Vino aici! Striga piciul, tregand pe langa scari cu o cutie destul de mare, iar dupa el aparu Sasori usor obosit, cu tricoul albastru tot asudat.
- Tu unde ai fost de esti murdara? Ma intreba barbatul, fiindca el ma vazu in capatul pe scari, unde m-am asezat jos.
- Kanji, de ce nu mi-ai spus ca iesi afara? Imi intreb fiul, iar in tonul meu calm, se simtea un usor tremurat, semn ca mai aveam putin si incepeam sa plang.
Cand imi auzi glasul, fiul meu - ce samana leit cu Sasori, dar ochii erau ai mei - lasa cutia aia jos pe laminatele de culoarea mieri din sufragerie si veni la mine, lunandu-ma in brate si cerandu-si iertare, ca nu m-a anuntat. L-am imbratisat la randul meu, iar Sasori veni la noi, imbratisandu-ne pe amandoi. Am stat putin asa, apoi l-am intrebat pe micutul meu ingeras ce a primit, iar el mi-a spus ca tati i-a cumparat o masinuta de jucarie teleghidata de curse, foarte cautata. Il trimit sa se joace, cat timp eu ma duc sa ma schimb si apoi sa ma apuc de facut cina. Imi apuc sotul de mana si il trag dupa mine, sus in baie, pentru a face dus impreuna. Intram in baie si imi lipi corpul de al sau, iar eu asteptam sa ma intrebe ce e cu acea mica umflutura in partea de jos a bazinului meu, dar se pare ca nu simti. Limbile noastre se frecau una de cealalta, intr-un joc pasional si plin de dragoste, in timp ce hainele dispareau de pe noi, ca prin magie. Intram in cabina de dus si dam drumul la apa calda, in timp ce roscatul ma apuca de fese, ridicandu-ma usor in sus, facandu-ma sa ii incojor cu picioarele soldul. Simt cum ma patrunse usor, apoi incepu sa faca miscar de du-te-vino, in timp ce noi gemeam de placere, acoperiti de ropotul picaturilor de apa, ce cadeau pe trupurile noastre incinse.
Dupa un timp, ma patrunde dur, eliberandu-se in interiorul meu, facandu-ma sa ma simt putin ciudat, dar eram obisnuita deja cu acea senzatie. Ma lasa jos si ma imbratisa, soptindu-mi ca ma iubeste foarte mult si ca fara mine, viata lui ar fi fost un Iad. Ii dau un mic sarut pe buze, apoi ies din dus, luand pe mine un halat alb si mi-am uscat parul sa nu racesc si sa ii fac rau rodului iubirii mele cu vulpita mea, ce o purtam in pantece. Iesim din baie si mergem in camera noastra, pentru a ne imbraca.
In timp ce vulpea mea, imi povestea ca a vazut-o pe Ino cum era batuta de Sasuke ca de ce il inseala cu nu stiu cine dracu - acum trei ani era sa fac cu prostia cand am aflat ca Ino s-a casatorit cu Sasuke, de fapt cu bani sai, fiindca tipul era destul de bogat - se auzi un ciocanit timid in usa camerei noastre. Mi-am tras repede peste sutienul rosu din dantela, un tricou larg de al barbatului meu, negru cu nu stiu cu imagini din Iron-Man pe piept. In camera intra Kanji, venind la mine si vru sa il iau in brate, dar i-am spus ca nu pot, uitandu-ma cu coada ochiului la Sasori, ce cauta o pereche de pantaloni - era doar intr-o perche de boxeri albi si foarte sexy ce ii cam puneau in valoare instrumentul sau - prin dulabul triplu ce il aveam in camera.
- Fiindca incurand o sa ai poate o surioara sau un fratior, spun eu, iar baietelul se urca in pat punandu-si capul in poala mea, lipindu-si urechea de pantecul meu.
- Dar in cate luni esti? Ma intreba Sasori, asezandu-se langa mine si ma pupa pe frunte.
- Patru si vreau sa fie fetita, cu ochii tai, ca sa faca ravagi in inimile baietilor, spun eu lui si ii dau un sarut scurt pe buze, apoi imi pup fiul pe par.
Eram fericita alaturi de el si asa voi ramane....

[center]The End[/center]

Faza de pe scari - imaginativa voi hainele ^.^
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 02-05-2010, 12:32 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-12-2010, 04:57 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de KarinaD - 11-12-2010, 07:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Assyria - 11-12-2010, 08:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 31-12-2010, 02:27 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Mariah . - 31-12-2010, 06:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 15-01-2011, 05:03 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 23-01-2011, 07:34 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 28-01-2011, 04:54 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Hanayuki - 29-01-2011, 02:03 AM