Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love Impossible

Hello again people....
Am venit cu chapter 3... :P

- Nu-mi vine sa cred! Woa, te-a angajat asa pur si simplu? Hehe, stiam eu ca ochisorii aia ai tai fac ravagii, dar nici chiar asa...
- Mai termina! Nu i-am facut niciun ochi dulce, nu mai indruga prostii, ii replica fata cu parul mov, dand vehement din cap, dar razand in coltul gurii. Nu poti avea incredere in CV-ul meu care a fost dintotdeauna mai bun decat al tau?, adauga voind intentionat sa-si enerveze sora.
- Come on Lin, stim amandoua ca la un asa post nu te angajezi numai pe baza CV-ului.
- Ei bine, uite ca eu am reusit, asa ca nu te mai minuna atat, ii raspunse scotandu-i limba brunetei.
- Ok-ok, zise aceasta ridicand mainile in semn de capitulare. Luandu-si o alura meditativa si rasucindu-si o suvita neagra pe deget, continua:
- Cred ca stii foarte bine ca nu scapi de mine in seara asta daca nu vii cu mine in club, pentru a sarbatori inceputul noului tau job. Si sunt dispusa sa te imbrac de una singura si sa te iau in carca...
Nu-si continua replica, deoarece se trezi cu o perna in cap. In scurt timp camera brunetei semana cu un cuib de pasari, fulgii pernelor zburand in toate partile, aceat lucru motivandu-le si mai mult pe cele doua sa continue chelfaneala. Se bateau cu perne de cand se stiau si chiar daca acum nu mai erau doua pustoaice, nu-si crutau pernele, care erau lucrurile ce se degradau cel mai des in casa lor.
Caitlin si Sarah nu aveau in comun decat caracterul de razboinice si stilul intortocheat de viata. Ele faceau intotdeauna ce le trecea prin cap, netinand seama de „ce spune lumea”, se purtau deseori obraznic, injurau fara sa le fie teama ca astefel isi pateaza reputatia, pierdeau noptile prin cluburi sau stand acasa, mancand dulciuri si palavragind tampeniile debitate de cap’soarele lor in care nu stia nimeni se ce se ascunde. Cu vreo doi ani in urma se apucasera de fumat, dar si-au dat seama la timp ca e o tampenie si au renuntat foarte usor, intrebandu-se ce-o gasi lumea asa de greu sa se lase de fumat. Aveau chiar prieteni care se drogheaza, dar niciodata nu le-au tentat drogurile, asa ca nu s-au gandit niciodata sa renunte la prietenii lor din cauza asta. Si... asta era tot ce aveau in comun. Familia Sarei devenise familia Cailinei dinainte de a se naste Sarah. Parintiil lor o adoptasera pe Caitlin, fiind disperati sa aiba un copil, fiind convinsi ca nu vor putea avea vreodata unul propriu. Familia de Jong le iubise intotdeauna pe amandoua la fel, iar cand se nascuse Sarah se bucurau pentru Caitlin care nu va mai fi singura.
Caitlin nu-si cunoscuse niciodata parintii bilologici si nici acestia n-o cautasera. Nici nu stia cum ajunsese la ofelinat, pentru ca toate amintirile ei se invarteau in jurul familiei de Jong. Daca ar fi putut schimba trecutul nu era sigura ca ar fi ales sa aiba o viata normala, in sanul familiei sale biologice. Isi iubea parintii actuali si sora mai mult decat orice altceva pe lume. Se considera o norocoasa. Aflase la varsta de sapte ani ca parintii ei nu sunt de fapt parintii ei si ca Sarah nu e de fapt sora ei. Cateva clipe a procesat informatia, apoi a spus ca ea nici nu-si putea imagina o familie mai reusita decat a lor si ca nu i-ar parasi niciodata daca si-ar cunoaste si parintii bilogici. Chiar daca stia adevarul, relatia deintre ei nu s-a schimbat niciodata, fiind intotdeauna armonioasa si calda.
Atat in elementara, cat si in liceu, erau cunoscute de catre toti de nazbatiile lor care atingeau un grad prea mare de imaginatie si obraznicie cateodata si care nu intarziau sa ajunga la urechile parintilor lor. Acestia se vedeau in fetele lor chiar pe ei si faceau haz pe seama colegilor sau profesorilor acestora, cand ele povesteau cu chii stralucitori ce lupte au mai castigat.
Acum crescusera si isi infipsera fiecare radacinile in ceea ce voiau sa faca. Caitlin fusese intotdeauna atrasa de informatica si de lumea ciberneticii, dorindu-si sa fie la fel de buna ca cei din filme, care sparg parole si schimba istoria lumii doar tastand cateva butoane, precipitati si in criza de timp. Punandu-si asta in cap, a fost intotdeauna sefa de promotie si nu se opri pana nu-si lua diploma de doctorat in IT.
Sarah nu se pricepuse niciodata la informatica sau la vreun obiect real, asa ca se orienta spre un domeniu ce avea legatura cu muzica si ajunse moderator la cel mai in voga post de radio al momentului.

Dupa ce imprastiara fulgii din perne peste tot prin camera si constatara ca nu mai au vlaga nici sa mai ridice ramasitele de perne de pe jos, se trantira in patul moale din camera Caitlinei, iscand un nou nor de fulgi. Aspectul de acum al camerei reinvia trecutul si le propulsa inaopoi, printre amintirile colorate si zgomotoase ale copilariei lor, fara de care nu puteau trai. Caitlin isi aminti ca nu-si pedepsise sora pentru ca ii mancase toata inghetata la micul dejun, asa ca lua un pumn de fulgi si i-i baga pe sub bluza, apoi sari ca arsa din pat, anticipand riposta de la sora sa.
- Aia a fost pentru inghetata de dimineata, calico!
- Nu-s calica! Doar n-am putut rezista tentatiei...
- Da... indopandu-te cu ingheata mea!
Forta gravitatiei isi spunea cuvantul, iar fulgii pluteau usor, asezandu-se care pe unde, inclusiv pe crestetul Caitlinei. Ea sufla spre Sarah cativa ce plonjau chiar prin fata ei, isi lua un prosop si iesi din camera scotatndu-i limba. Statu la dus pana se plictisi Sarah s-o astepte si dadu buzna in baie. O gasi stand ghemuita sub dus, visatoare.
- Hei! Donsoara, ce faci aici? Stand up!, facu o pauza apoi continua, of-of-of... cunosc eu fetisoara asta... Cumva vreun nou orizont?
Se purtau ca niste adolescente, dar nu le pasa. In fond, asa s-au purtat dintotdeauna.
- N-nu... Nimic... Doar ma pierdusem si eu printre ganduri...
- Fie, admise Sarah cu o privire ce sugera „las’ ca stiu eu!”. Dar hai odata! Ai stat un secol aici. Daca mi-s fi pus ambitia in timpul asta as fi putut face ordine in camera, fulg cu fulg.
- Of! Asta e placerea ta nemasurata sa ma scoti pe mine de la dus, contesta Lin pe un ton certaret, dar afisand un zambet strengaresc pe fata.
Isi infasura parosopul in jurul corpului si parasi baia, intrand in dormitorul Sarei.
- Hei, ce crezi ca faci!?
- Uhm... nu se vede? Caut niste haine.
- Din cate stiu eu, ai si tu haine.
- Vad ca ai memorie buna, isi tachina Lin sora, dar se pare ca iti scapa faptul ca dormitorul meu seamana cu un cuib de gaini. Daca intru acolo or sa se lipeasca toti fulgii de mine. Uuu.... ce-avem noi aici?
- Hei, doar n-ai de gand sa te imbraci cu aia, sari Sarah spre sora ei si-i lua din mana o rochita neagra, lunga cam de doua palme, marca Diesel.
- Nici nu ma gandeam. E prea demodata pentru mine, ca toata garderoba ta, de altfel, replica Lin pe un ton ironic si cu un zambet dulce pe fata.
- Asa ma gandeam si eu, ii raspunse aceasta scotandu-i limba
In scurt timp sifonierul se goli, iar patul arata ca o movilita, incarcat cu haine. Interjectiile si complimentele cu nota ironica aveau o intensitate alarmanta, incat cine nu le-ar fi cunoscut ar fi spus ca urmeaza o incaierare. Fetele erau super-energice si se uitau din doua in doua minute la ceas, vazand ca e aproape unsprezece, iar ele nici macar nu s-au hotarat cu ce sa se imbrace. Apoi urma coafatul si machiatul, care in mod normal durau cateva decenii.
- O iau pe asta, anunta Caitlin, optand pentru o rochita de culoare alba cu dungi move ce se asortau cu parul ei de aceeasi culoare. Imi pune in evidenta parul si culoarea pielii.
- Si bustul, adauga Sarah.
- Bine si bustul, accepta Lin, stiind ca mereu isi complexase sora pe tema bustului ei mai dezvoltat decat al Sarei. Asa. Dar tu ce iei pana la urma? Dumnezeule, e doispe fara douj’ de minute! Hai azi!
- Calm down, nu-i sfarsitul lumii! Eu iau vesta asta cu franjuri si pantalonii astia scurti. Seamana cu un echipament de calarie, dar e sexy, nu crezi?
- Asa e. O sa-i faci pe toti barbatii sa intoarca ochii dupa tine, perverso!
- Ete na, cine vorbea!?
Ciondanindu-se in continuare, reusira sa se imbrace si sa-si aplice putin fard si niste rimel, lasand balta machiajul profesionist fiind presate de timp. Lin isi ciufuli parul scurt fi mov si-si dadu cu fixativ pentru a sta razlet in toate partile, iar Sarah si-l impleti intr-o parte, aratand ca o fetita de fermier din vertul salbatic. Fiecare arata traznet in stilul ei si erau constiente ca barbatii se vor tine dupa ele ca ursul dupa miere, insa aceasta perspectiva la facea sa se simta bine, stiind ca merita toata admiratia masculina.
Lin isi lua o gentuta shic, in care isi pusera nelipsitul strugurel cu aroma subtila de fragi, o oglinga mica, telefonul Sarei si niste bani. Cand fura gata de plecare, in fata usii se masurara din priviri, semnificativ si aprobator si isi ciocnira pumnii, un gest strebgaresc pe care il adoptasera din elementara, cand intrasera intr-o gasca de baieti. Deschizand usa il gasira in fata acesteia pe tatal lor, care se pregatea sa ciocaneasca.
- Tatii! Fetele sarira de gatul acesteia, asa cum obisnuiau de cand erau mici si cand le lua pe amandoua in brate. Diferenta era ca acum erau aproape cat el de inalte si nu le mai putea lua in brate pe amandoua odata. Dar caldura imbratisarii era aceeasi, de iubire si adorare reciproca.
- Caaad! Striga acesta cand simti ca-si pierde echilibrul.
- Nicio sansa, te tinem noi, il linisti Caitlin facandu-i cu ochiul.
- Ce zici de tinutele noastre?, il aborda direct Sarah, facand o pirueta atat cat ii permitea holul.
- Uuu, cool, apuse tatal lor fluierand. De la mama ta ai mostenit stilul asta de a te imbraca. Cand ieseam cu ea prin cluburi trebuia sa fiu cu ochii in patru, ca altfel as fi ramas de caruta.
Izbucnitra cu totii in ras. Tatal lor ramase acelasi tip cu umorul in buzunar, capabil sa faca uz de el ori de cate ori avea ocazia.
- Ah, uite ca a sosit taxiul. Eram sigur ca pregatiti o escapada, asa ca l-am chemat eu.
Fetele il luara iar de gat multumindu-i, coborara scarile, unde o gasira pe mama lor care aranja niste flori intr-o vaza. O imbratisara si pe ea si intrara in taxi unde Lin ordona scurt:
- Vegas!

... One day... Freedom will be legalized... One day... One day...

[Imagine: sad_anime_by_CrimsonMoonTide.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Love Impossible - de shiro - 24-01-2011, 10:48 PM
2. - de shiro - 25-01-2011, 12:29 PM
RE: Love Impossible - de L'pti.chat - 25-01-2011, 04:45 PM
3. - de shiro - 31-01-2011, 02:40 PM
RE: Love Impossible - de Ely1496 - 01-02-2011, 06:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The scar of an impossible dream angeliqueVampire 4 4.060 16-02-2009, 05:37 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire

Utilizatori care citesc acest subiect: