Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lost- Naufragiatii

Wow, nu-mi vine sa cred ca inca nu exista un topic despre Lost 13 Acesta este unul dintre serialele mele preferate. Inainte se dadea pe Axn, dar cu terminarea ultimului sezon, nu cred ca se mai da. Sa vedem...din complicat, serialul asta a devenit foarte complicat. O sa incerc sa va fac un mic rezumat, dar cei care nu l-au vazut, probabil nu o sa inteleaga multe.

Supravietuitorii unui accident de avion sunt fortati sa colaboreze pe o insula ciudata si plina de mistere. Pe parcurs mor multe personaje secundare incercand sa descifreze secretele insulei. Cei ramasi inca in viata descopera ca exista o intreaga societate ce ii controlau inca de la inceput. Totul se dovedeste a fi mana destinului.

Dar daca chiar vreti sa vedeti ce s-a intamplat va sugerez sa va uitati la serial, pentru ca e greu de explicat ce se intampla. De la sezonul patru se complica rau lucrurile.
Personajul meu preferat e James 'Sawyer' Ford. E genial tipul, si din cauza lui am citit "oameni si soareci". 21
Eu una ador serialul asta. Acum vreau sa aud si parerea voastra.
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.

Thanks Mimi x3 !

Răspunsuri în acest subiect
Lost- Naufragiatii - de Dragonz Eyez - 17-04-2011, 09:21 AM
RE: Lost- Naufragiatii - de Who? - 24-04-2011, 08:43 PM
RE: Lost- Naufragiatii - de deeaH2elen - 28-04-2011, 04:12 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)