Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lock and Unknown

Hey am revenit si eu cu nextul..sper ca este bun si ca m-am indreptat "Va multumesc tuturor celor ce m-ati crititcat pe mine si prietena mea si speram sa nu va dezamagim chiar atat de rau!" totusi imi pare rau daca este prea scurt sau pentru eventualele greseli...XD

Enjoy!

cap 6.Iesind din mainile diavolului!

Doamne cat este de bine o sa simt din nou in bratele mele pe floarea mea delicata.As dori ca acest moment sa nu se termine niciodata. Chiar si atunci cand am atins cu buzele crestetul micutei mele petale tot am simtit ca pot zbura si ca o voi duce undeva departe de aceasta lume nedreapta si crunta.Dar sunt smuls cu forta din aceasta lume de basm unde iubirea, frica, intrajutorarea, si mult altele erau contopite intr-o imbratisare calda, faptasul era insusi Kiba care parea ca fierbe de nervi. Nu inteleg bine de ce deoarece Sakura ia zis de atatea ori ca nui genul ei dar poate nu a suportat ideea.
-Tu!....las-o…pe Sakura….in pace!striga Kiba nervos la mine.
-Dar ce am facut?nu mi se pare ca as fi facut ceva din moment ce suntem impreuna?
-Tu…nu o sa fii niciodata cu Sakura..deoarece eu nu voi fi de accord cu asa ceva.
-Ba da! Sakura ma iubeste si eu o iubesc si tu nu ne poti desparti .stig in tip ce o strang pe petala mea de cires la piept in timp ce ea mai avea un pic si incepea sa planga
-Ooooo Sasuke nu cred ca stii in ce te-ai bagat chiar din momentul in care ai zis ca iubita mea Sakura e cu unul ca tine….
-Uite…Kiba…stii ca suntem prieteni nu?...chair daca…eu voi fi cu Sasuke..nu te voi uia niciodata.. ai fost esti si vei cel mai de incredere baiat pe care l-am cunoscut..
-Vorbele ei m-au uimit si vad ca functioneaza la fel si cu Kiba care se camase aproape imediat.
-Macar…lasa-ma sa te mai iau in brate pentru ultima data.In caz de mor sa stiu ca te-am strans o singura data la piept.
O vad pe Sakura cum isi desprinde mainile de pe spatele meu si se duce cu lacrimi cristaline si amare in ochii aceia de cristal spre Kiba…care statea cu mainile larg deschis si cu privirea in pamant.In acel moment am avzut cum bratele lui ii inconjurau talia si strangand-o la piept foarte tare.O aud pe Sakura cum spune ceva si il vad pe Kiba ca cu greu s-a despartit de ea si vine la mine cu mana dreapta in fata iar eu din instinct o intind si dam mana prieteneste apoi imi da drumul din stransoare si imi zice ceva ce Sakura nu a auzit deoarece statea camd departe de noi si plangea de bucurie caci am dat palma.
-Ai grija de ea! Nu stii cand poate acasa nu va mai veni.
Aceste vorbe spuse cu atata raceala ma faceau sa imi pun o mie de intrebari care poate nu avea un raspun chiar in acel moment. Ma departez usor de acesta in timp ce el facuse cale intoars pentru a pleca. Sakura mi-a spus ca va trebui sa se duca la el sa isi ia hainele pe care le lasase acolo. Am uramrit-o cu privirea pana ce nu am mai putut vedea-o pe acel nisip fin si stralucitor ce luacea in lumina palida a marelui soare deoarece era un pic tarziu si bietul astru nu ne mai putea incalzi si bucura inima de caldra lui din plin fiind fortat sa se ascunda dupa cativa nori pufosi ca laptele ce se jucau pe cerul inseninat. Am auzit parka trezit din acel vis cu ochii deschis de vocea lui Neji care striga ca va trebui sa mergem si noi doarece este si asa tarziu. As vrea sa o astept chiar aici pe frumoasa mea petala de Casmir. Insa nu pot dar tot o voi vedea cand va veni la mine. Ii trimit un mesaj unde s avina deoarece nu am mai putut trece de rugamintile lor sa mergem acasa.
-Sasuke…chiar crezi ca Kiba iar face vreun rau lui Sakura acum la respins in favoarea ta?ma intreba Gaara
-Poate, acum doar timpul si soarta vor decide asta!
-Dar mi sa parut ciudat faptul ca Kiba nu a sarit la bataie ci pur si simplu a tipat doar la tine. Ma gandeam ca putea fi mult mai rau decat atat. Zice Neji uitandu-se la mine insistent
-Pai cred ca sa gandit ca daca ma bate de fata cu Sakura, ei ii va fi frica de al mai apoi si a incercat sa se abtina, dar inca o data e doar o teorie nimic concret.
-Si sper sa fie asa…
Intr-un final ajungem acasa si fug imediat strigand din pragul usii mele un “Buna!” lui Itachi care se pupa cu un ape canapea. Intru in camera mea imi aleg din dulap niste blugi negrii largi cu lanturi un tricou al cu multe desene idioate dupa parerea mea si intru in baie. Dau drumul la apa si mi-o potrivesc duap cum imi place. Ma descotorosesc de hainele acelea imbibate de parfumul ei si le arunc la cosul de rufe. Intru in cabina de dus si las apa aceea cristalina sa imi curete tot corpul dadumi o senzatie foarte placuta sibrusc inchiid ochii sip e gura imi iese un oftat zgomotos si scurt. In minte imi venea imaginea in care Kiba se apropie de mine si zice “Sa ai grija de ea caci nu stii cand va pleca si nu se va mai intoarce”acea fraza ma ingrozit si ma facut sa cred ca poate am pe cineva care nu ma va parasi la greu si trebuie intradevar sa am foarte mare grija dar asta nu inseamna sa devin obsedat…imi intrerup firul gandurilor si ma trezesc la realitate iesind din baie si stergandu-ma cu un prosop. Ma inbrac in hainele propuse si intru in camera. Raman socat de panorama ce o vad. Sakura era pe pat acoperta de Itachi iar afta cu care era in hol privea scena foarte amuzata. Tip la ei cat pot de tare iar Itachi se da imediat jos iar Sakura fuge in bratele mele speriaca exact ca o pisicuta din ghiarele unui caine.
-Cum ai putut face asa ceva? Am crezut ca tia ajuns cate fete ai distrus pana acum!Dar vad ca nu!tip iar el lasa capul in pamant fiind luat in brate de aceea fata care era inbracat foarte scurt, avea o fist scurta de blugi, o bluza rosie cu un decolteu generos, parul ei negru si lung pana in urul taliaei ii acopera acum fata care mai devreme radea de aceea imagine groaznica. Ii strange tricul negru al fratelui meu in mainile ei firave cu ditamai unghiile facute cu rosu aprins si plani de nele de aur.
-Sasuke….!aud o voce stinsa care vinde din pieptul meu si o vad pe Sakura cum ridica incet capul privindu-ma cu ochii aceeia mari si verzi care acum innotau in lacrimi amare.
-Nu imi vine sa cred ca tocmai ai facut! Voi pleca inapoi acasa unde stiu ca nu ma pui in situatia de a ma bate cu tine, ceea ce nu vreau. Stii prea bine cat de mult o iubesc pe Sakura si mai ales ca daca o faceai cu ea barem dute frate in alta parte! Dar iti zic mai bine pentru siguranta ta s anu te mai apropii niciodata de ea nici macar sa o mai atingi.
O strang pe Sakura in brate in timp ce strig la fratele meu care nu mai putea zice nimic.
-Iesi afara sis a nut e mai prind ca treci prgul usii mele nicodata!
Duap ce au iesit pe usa am trantit-o si am pus-o pe Sakura pe pt inca tinandu-ma in bratele-I firave.
-Gata….gata totul este bine acum!zic si ii maingai usor parul de la restet in jos pana unde se termina firele
-Imi este frica Sas’ke!tare frica deoarece sunt atatia care vor sa se bage intr noi si imi este ca opate va reusi cinva candva…
-Nu-ti face griji..te voi apara cu pretul vietii
Soarele nu se mai vedea deloc pe cerul care acum este condos de regina luna si cu slujitoarele ei stele cele luminoase, ies cu Sakura pe balconul micut sin e sprijin de balustrada rece de metal.
-Ce frumoasa este luna….zic inacntat caci luna cea plina si alba sa oglindea perfect in apa din piscine curtii aceleia imense.
-Sas’ke..mie tare frig
Am intrat cu Sakura in camera si tocmai cand san e indreptam spre pat aud niste ciocanituri in usa, ma indrept cu mana pe clanta si deschis usa masiva din lemn de brad. In fata se mea se afisa….

~~Va urma!!~~
-
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

Răspunsuri în acest subiect
Lock and Unknown - de Too Many Dreams. - 15-04-2011, 11:43 PM
RE: Te ursasc pentru ca te iubesc - de KarinaD - 16-04-2011, 04:05 PM
RE: Te urăsc pentru că te iubesc - de MooN. - 17-04-2011, 09:21 AM
RE: Te urăsc pentru că te iubesc - de MooN. - 18-04-2011, 09:21 PM
RE: Lock and Unknown - de Sho-Yo - 30-04-2011, 09:48 AM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 30-04-2011, 10:38 PM
RE: Lock and Unknown - de hiimera - 01-05-2011, 11:21 AM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 12-06-2011, 11:34 PM
RE: Lock and Unknown - de Miranda. - 18-06-2011, 08:27 PM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 18-06-2011, 08:49 PM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 18-06-2011, 10:27 PM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 17-08-2011, 10:54 PM
RE: Lock and Unknown - de Prevented :D - 21-08-2011, 09:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Unknown Name - Naruto story maybe? ♡Keiko♡ 2 2.644 07-02-2011, 01:10 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Relationship with an unknown! (yaoi)+16 Aliss_anime 1 2.531 05-06-2010, 04:17 PM
Ultimul răspuns: Hetalia

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)