Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

LoLix vs sick paradise

#6
Hey!

Prima lucrare: Pe mine m-a lăsat rece. A avut foarte multe greşeli de tastare şi puţine figuri de stil, care consider că erau necesare. Vocabularul care este folosit nu conţine cuvinte care să mă facă într-un anumit fel să recitesc din nou lucrarea. Nu ai scris cu diacritice. Părerea mea că ar fi arătat complet altfel şi aşa cum a spus Abbeh., ţi-ar fi adus un punct în plus. Acţiunea mi se pare destul de grăbită, mi-ar fi plăcut să descri un pic mai mult ( ai mai fi putut să ne dai nişte detalii pe acolo ). Este o lucrare frumoasă, dar ai mai fi avut mult de lucru la ea ( părerea mea ).

A doua lucrare: Se pare că nici această lucrare nu este scrisă cu diacritice. Vocabularul care l-ai folosit este mult mai întins, să-l numesc aşa, deşi sunt foarte multe cuvinte care le puteai folosi şi ar fi dat un alt aspect textului. Această lucrare este mult mai realistă, dar şi comună în acelaşi timp. În momentul în care am citit titlul lucrări m-am gândit la complet altceva, dar într-un fel o partea este asemănătoare cu ceea ce am gândit eu şi poate asta mă face să cred că este într-un fel mai specială.

În concluzie, tema cu "Dragostea/Dezamăgirea" este foarte întâlnită. Pot spune că nu sunt foarte mulţumită nici de prima, dar nici de a doua lucrare. Eu una mă aşteptam la altceva din partea voastră.
Votul meu merge la a doua lucrarea
Succes în continuare!
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...



Răspunsuri în acest subiect
LoLix vs sick paradise - de Nixu - 07-04-2011, 04:43 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de Dragonz Eyez - 07-04-2011, 08:27 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de MaDy^^ - 09-04-2011, 05:14 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de Abbeh. - 09-04-2011, 06:36 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de Rose ^^ - 10-04-2011, 01:41 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de MooN. - 10-04-2011, 02:01 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de Nixu - 10-04-2011, 08:21 PM
RE: LoLix vs sick paradise - de Ana - 14-12-2011, 08:48 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)