25-06-2012, 09:40 PM
(25-06-2012, 09:25 PM)Arae A scris:(25-06-2012, 09:23 PM)Arya A scris: Bucurati-va ca inca mai aveti 3 luni de vacanta fara stres. Nu pentru mult.
Au mai taiat din ele )
EDIT: eu de acum ma gandesc ce voi face dupa a 12-a >_> sincer vorbind, nu ma prea pricep la ceva anume. As vrea sa vad cafea intr-o cafene[dă]
EDIT2:Cherie, parerea mea e ca medile te ajuta doar sa intrii la un profil, din 100% pentru mine insemnand 5%. Mai totul se schimba in liceu, materiile fiind mai complexe si acolo se arata o parte din cunostintele pe care le ai, apoi la facultate mai mult si apoi in viata reala. Dar cred ca stiai asta.
AAAAAAAA... Puya la profm. Asta imi mai lipsea >_>
Frate, nu va mai faceti planuri de viitor and so, noi eram terorizati de diriginta ca ce facem si unde dam mai departe, noi dadeam BAC-ul si ne durea in papuci de facultate. Tu-ti faci planul si vine iar o criza economica sau vreun razboi sau ceva si se alege planul.
Fapt divers, am copia fidela a lu' Puya in an )
@Biersack, gasesteti una care sa le cuprinda pe toate! Best thing ever! Termini in toate si iti alegi tu ce vrei. Era candva bine la arheologie, dar acuma nu mai stiu sigur.