31-07-2012, 02:16 PM
Ok, o sa fiu naspa aici dar de ce lumea nu citeste TOT ce nu a apucat cand a lipsit si dupa vine aici si intreaba chestii deja discutate
?
Aly: (09-07-2012 04:55 PM)Biersack Wrote:
Pai de ce sa nu se afle cine a fost? Ca sa fie sanctionati toti mozii? Unde avea Fiction topicuri, la ce sectiuni, aia sunt responsabili.
In fine, daca va fi un post spam, te anunt pe tine Aly sa-l stergi, ok?
Split-->Recycle Bean
Tu crezi ca eu am timp sa stau sa ma uit sa vad care pe udne a sters? Plus, daca au fost selecitonate mai multe posturi/topicuri nu va aparea decat "deleted multiple posts"
SI
Eu:
Cum nimeni nu cred ca a citit de doua ori ce a zis Aly, repet eu: DATI SPLIT LA POSTARI SI DUPA MUTATILE LA COSUL DE GUNOI!

Aly: (09-07-2012 04:55 PM)Biersack Wrote:
Pai de ce sa nu se afle cine a fost? Ca sa fie sanctionati toti mozii? Unde avea Fiction topicuri, la ce sectiuni, aia sunt responsabili.
In fine, daca va fi un post spam, te anunt pe tine Aly sa-l stergi, ok?
Split-->Recycle Bean
Tu crezi ca eu am timp sa stau sa ma uit sa vad care pe udne a sters? Plus, daca au fost selecitonate mai multe posturi/topicuri nu va aparea decat "deleted multiple posts"
SI
Eu:
Cum nimeni nu cred ca a citit de doua ori ce a zis Aly, repet eu: DATI SPLIT LA POSTARI SI DUPA MUTATILE LA COSUL DE GUNOI!
EDIT: da, este pentru Adina asta -.-'
![[Imagine: Jun0xCa.png]](http://i.imgur.com/Jun0xCa.png)