Răspunsuri: 303
Subiecte: 11
Data înregistrării: Jun 2011
Reputație:
17
Zupi: 6.180 z
(30-07-2012, 12:44 PM)James Dean A scris: Eu cred ca situatia e in felul urmator.
Baiatul asta,prieten foarte apropiat,ii place de tine.Tu l-ai trecut in friendzone,el s-a certat cu tine pentru ca vroia sa scape de tine(sau a vazut pe 9gag ca cica asta e singura modalitate sa iesi din friendzone )) ) si acum,cand ai vorbit cu el,si-a schimbat parerea si s-a gandit ca mai bine nu mai sta de vorba cu tine .
Dmpdv,mi se pare penibil sa ai un baiat "prieten foarte apropiat",tu fiind de sex feminin...whatever,daca e poponar,se schimba situatia. )))
Mersi de portia de ras de dimineata. Da, la mine e dimineata.
Eu nu ma inteleg prea bine cu fetele, deci am multi prieteni baieti si doar o prietena fata, care e ceva gen BFF. Cele din clasa mea sunt cu buze\unghii roz, iubiti, barfe si discutii interminabile despre par\haine.
Tipii nu sunt gay, chiar avem certuri pe tema asta. Dar pe unul il suspectez de ceva timp, nu e din comuna si cand vine fuge de mine pe strada. o.O
Răspunsuri: 267
Subiecte: 36
Data înregistrării: Sep 2011
Reputație:
163
Zupi: 6.444 z
De trei zile-n coace tema asta are mai multa prioaritate decat nu stiu.. cum zicea Wunderbar, decat politica tarii noastre.
~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”
Răspunsuri: 1.404
Subiecte: 58
Data înregistrării: Aug 2010
Reputație:
278
Zupi: 250 z
Alicia, meh, sunt in aceeasi situatie cu tine, am decat o singura tipa cu care ies n stuff, acum la 2 vine la mine sa facem la mate, o meditez - oarecum - .
Reputație:
17
(30-07-2012, 01:11 PM)Little One A scris: Alicia, meh, sunt in aceeasi situatie cu tine, am decat o singura tipa cu care ies n stuff, acum la 2 vine la mine sa facem la mate, o meditez - oarecum - .
Nu prea se pune ideea de exercitii comune la noi. E cu un an mai mare si eu ma descurc cu scoala.
Niska, de ce am vorbi de politica? Oricum nimanui nu ii pasa de parerea noastra. :d
Răspunsuri: 59
Subiecte: 0
Data înregistrării: Mar 2012
Reputație:
14
Zupi: 5.958 z
Draga,de ce sa discut despre politica?
Nu este locul potrivit de a discuta despre politica.
In plus,nu am vazut niciun argument pe aici,nu-l vreau pe Ponta ca e tuns de 10 ani la fel,pe Basescu ca e chior,nu-mi place de Antonescu ca are ochi albastri si chiuleste de la locul de munca.
Astea sunt argumente?Si oricum,daca as avea cu cine sa-mi expun ideile ar rezulta ca sunt basist. )))))))))
Reputație:
278
Meh, politica: mai bine imi bag trei degete pe gat si altul altundeva decat sa mai aud de ea.
Răspunsuri: 150
Subiecte: 8
Data înregistrării: Dec 2011
Reputație:
32
Zupi: 31.153 z
James Dean, exista si prietenii fata-baiat fara pic de atractie sexuala. Daca feromonii nu-s compatibili.
Reputație:
17
Te sustin Little One!
Poate ar fi o idee buna sa fie facut un topic la dezbateri, pentru cei care chiar au ceva de spus. Dar pentru cei ca mine care abea invata la civica pentru nota?
Reputație:
278
Alicia, deci si la voi proful/profa va vara pe gat politica la civica, yaaaaay!
Răspunsuri: 267
Subiecte: 36
Data înregistrării: Sep 2011
Reputație:
163
Zupi: 6.444 z
(30-07-2012, 01:17 PM)James Dean A scris: Draga,de ce sa discut despre politica?
Nu este locul potrivit de a discuta despre politica.
In plus,nu am vazut niciun argument pe aici,nu-l vreau pe Ponta ca e tuns de 10 ani la fel,pe Basescu ca e chior,nu-mi place de Antonescu ca are ochi albastri si chiuleste de la locul de munca.
Astea sunt argumente?Si oricum,daca as avea cu cine sa-mi expun ideile ar rezulta ca sunt basist. )))))))))
N-am zis ca este o tema importanta, sau ca trebuie sa discutam despre asta. Am spus doar ca subiectul actual este mult mai important decat acesta. E oarecum ciudat, totusi. Plus ca e ora 1 (dimineata) pentru mine :]]
"Nu este locul potrivit de a discuta despre politica."
Sa-nteleg ca despre sex este locul potrivit de discutat? xD
~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”
|