04-09-2012, 11:33 PM
Multiplayere in retea faine.. stie cineva? Tot caut dar abia gasesc link-uri relevante.
Llama Drama
|
04-09-2012, 11:33 PM
Multiplayere in retea faine.. stie cineva? Tot caut dar abia gasesc link-uri relevante.
04-09-2012, 11:42 PM
You should hear me master the art of swearing in romanian, english, greek and canadian french
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
04-09-2012, 11:46 PM
))))))))))))))))) - Arya
De trei ore ma gandeam ce sa scriu si dupa iar am dat de cretinism pe facebook si mi s-a aprins becul.
04-09-2012, 11:47 PM
Eu folosesc blogurile pentru a-mi scrie depresile,caietele sunt prea de hipsteri si nu-mi place cand ma gandesc ca s-ar putea sa le gaseasca cineva,lol!
04-09-2012, 11:50 PM
Uitasem de spaniola cojones! De la Alex si David am invatat cele 4 cuvinte importante cand esti in Spania : cono (conio), cojonudo (cohonudo), asaco paco, de puta madre. I miss Madrid T.T
Eh, tabarnack! Mai uit si eu din ele, dar na, es lo que hay! De la toata lumea pe care am intalnit-o aici am prins cate o injuratura. Dubios e ca pana la 15-16 ani injuram doar cu puii mei, pana mea si cu 'ma-ta' care era un fel de tagline probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
15 Vizitator(i) |