01-01-2011, 03:37 PM
În fiecare an ne propunem să fim mai buni, mai înţelegători, fericiţi, muncitori, să realizăm anumite lucruri pe care înainte nu am avut puterea sau curajul să le facem.
Dar ne putem schimba doar dacă ne dorim cu adevărat să o facem.
Din această cauză vă provoc să scrieţi o listă cu obiectivele voastre pentru acest an nou în care nu aţi greşit nimic, îl putem începe cu toţii aşa cum trebuie, spunându-ne ce vom realiza în 2011.
ÃŽncep eu xD
~ Voi scrie în continuare proză şi poezii, nu voi renunţa şi voi participa la toate concursurile şi olimpiadele care se organizează.
~ Voi merge din nou la naţională.
~ Voi urmări mai multe seriale şi voi citi mai multe cărţi.
~ Îmi voi forma un stil propriu, mă voi căuta pe mine însămi şi voi încerca să fiu mai calmă.
~ Voi avea media V-VIII mai mare decât 9.85 şi voi lua note peste 9 la evaluarea naţională.
~ Voi intra la liceul Murgoci la filologie bilingv engleză şi îmi voi impresiona profesorii.
~ Voi rămâne cea mai bună prietenă a BFF-ei mele chiar dacă ea se duce la ştiinţele naturii / mate-info şi ne vom certa de multe ori.
~ Mă voi plimba mai mult prin parcuri şi voi face mai multe poze.
~ Îmi voi cumpăra laptop, căşti, mp3 player nou, telefon nou şi un aparat foto Canon.
~ ÃŽmi voi face un blog ÅŸi voi posta doar articole foarte interesante.
Revin cu un Edit mai târziu, acum voi urmaţi...
Xoxo, AlerimxD.
Dar ne putem schimba doar dacă ne dorim cu adevărat să o facem.
Din această cauză vă provoc să scrieţi o listă cu obiectivele voastre pentru acest an nou în care nu aţi greşit nimic, îl putem începe cu toţii aşa cum trebuie, spunându-ne ce vom realiza în 2011.
ÃŽncep eu xD
~ Voi scrie în continuare proză şi poezii, nu voi renunţa şi voi participa la toate concursurile şi olimpiadele care se organizează.
~ Voi merge din nou la naţională.
~ Voi urmări mai multe seriale şi voi citi mai multe cărţi.
~ Îmi voi forma un stil propriu, mă voi căuta pe mine însămi şi voi încerca să fiu mai calmă.
~ Voi avea media V-VIII mai mare decât 9.85 şi voi lua note peste 9 la evaluarea naţională.
~ Voi intra la liceul Murgoci la filologie bilingv engleză şi îmi voi impresiona profesorii.
~ Voi rămâne cea mai bună prietenă a BFF-ei mele chiar dacă ea se duce la ştiinţele naturii / mate-info şi ne vom certa de multe ori.
~ Mă voi plimba mai mult prin parcuri şi voi face mai multe poze.
~ Îmi voi cumpăra laptop, căşti, mp3 player nou, telefon nou şi un aparat foto Canon.
~ ÃŽmi voi face un blog ÅŸi voi posta doar articole foarte interesante.
Revin cu un Edit mai târziu, acum voi urmaţi...
Xoxo, AlerimxD.