Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lipsa de inspiratie

@Castiel , am fost în Chicago, Londra, Austria, Transfăgărăşeanul -o fi el în Romania, dar visam sa merg cu maşina pe-acolo de la 17 ani - , Dublin, am ajuns si la Marea Moarta, Nevis Highwire Bungee, (Noua Zeelandă), Podul de pe raul Colorado(Costa Rica) , Spania - cateva orasele de pe-acolo, - s.a.
2. Da, o sa va arat. :] In curand.
3. Uhm, sa vedem...snowboarding, sarituri BASE, bungee jumping ( si la Vidraru'i genial ), motorul si cred ca ar fi si bmx-ul, oarecum. :- ?? Ma atrage...adrenalina, traiesc la maxim fiecare secunda din viata.
4. Multumesc.

@Daenerys, incantat.
Ei bine, n-aveam ce face si nu ma intreba ce cautam, o manga parca si am ajuns aici.

1. Citesti mai sus.
2. Heavy/Nu/Gothic/Folk/Black Metal : Led Zeppelin, Black Sabbath, Metallica, Nirvana, AC/DC, Iron Maden, The runaways, Tarja, Bon Jovi, Rolling Stones, Nightwish, Negura Bunget, Vama, Queen, U2, GNR, Pantera, Disturbed, HIM, Korn, Pasărea Colibiri. :]
3. Herny Miller - pariu pe o crima , Stanislas - Andre Steeman - Asasinul sta la nr.21, Crima si Pedeapsa, Jakob Wassermann - Cazul Maurizius, Francisc Munteanu - Sonata in re major sau cartile lui Sven Hassel ( si ce-am mentionat , astea sun in mare parte preferatele mele )
4. Consola Nintendo Wii - Call of Duty: Black Ops, Game Party 2 (More Game Party), Mad World,
Manhunt 2 etc. Si mai am jocurile surioarei mele, tampenii copilaresti.( pe care evident, le joc si eu ) .

Multumesc si tie. : )

Răspunsuri în acest subiect
Lipsa de inspiratie - de Nameless - 20-12-2011, 05:42 PM
RE: Lipsa de inspiratie - de Ryuu - 20-12-2011, 05:53 PM
RE: Lipsa de inspiratie - de Lia - 20-12-2011, 05:55 PM
RE: Lipsa de inspiratie - de Nameless - 20-12-2011, 06:38 PM
RE: Lipsa de inspiratie - de Ryuu - 20-12-2011, 06:59 PM
RE: Lipsa de inspiratie - de Nameless - 20-12-2011, 07:04 PM
RE: Lipsa de inspiratie - de Amy :3 - 21-12-2011, 06:06 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)