25-12-2009, 11:29 AM
L vs Light ? Eh imi este foarte greu sa aleg intre doua personajele incredibile din oricare punct de vedere . Amandoua au o personalitate puternica , nu se opresc pana nu obtin ceva si fac totul pentru acel lucru . Light , chiar daca este rau T_T este unul dintre personajele mele preferate , probabil pentru faptul ca este personajul principal . Imi place de el intr-un mod deosebit . Este foarte inteligent , gandeste foarte mult si bine inainte de a actiona , planurile lui reusind de fiecare data . Este deasemenea foarte dragut Imi place enorm cum arata . Are niste ochi superbi >< Si are un chip asa angelic >< Sunt de acord cu rolul pe care il are in anime . Omoara pentru a crea o lume mai buna . Dar aceasta dorinta devine pe parcurs un obicei nebun de a omori si oameni nevinovati T_T . L arata incredibil Imi place enorm de el , este asa nebun si ii ies ochii din orbita 0.o Oricum arata foarte bine si este incredibil de amuzant cand vorbeste la telefon . Are el un stil aparte de a tine telefonul in mana xD . Este atat de inteligent Stia de la inceput ca Light era Kira , dar nu avea dovezile respective T_T . Pacat ca acesta moare T_T Dar N ii continua rolul in anime si asta e bine xD Cred ca l-as alege pe Lawliet , deoarece este personajul bun , iar fara el politia nu s-ar fi putut descurca cu cazul Kira . Eh politia asta , prea proasta xD Plus ca e mult mai dragut si e nebun xD Light pe parcurs devine un obsedat pentru crime , dar el nu-si da seama ca nu asta-i trebuie pentru a face o tara mai buna -_-".
Don't try to be perfect . Just be yourself .