Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lexical Love

Asa cum am mai spus, voi fi aici pentru a da comment ^^
Sa incep cu greselile...

" ... erau intunecate cea ce il indemna pe brunet ..." - in loc de cea puteai scrie incat, pentru ca-i mai corect spus. And ... it's ceea, not cea ^^"
"...dar nu ii pasa, se simtea destul de bine in cascade rece ce curgea peste el." - mai bine ar fi fost "se simtea destul de bine in mijlocul cascadelor reci ce curgeau peste el"
"Acel negru lucios al masinii, nu era alta decat masina ..." - in loc de virgula, ar fi fost mai bine doua puncte.
"Mark zambi larg incepand sa alerge prin ploaie fericit ... " - mai bine ar fi fost o virgula intre ploaie si fericit.
"Fu profund dejamagit. " - dezamagit, nu dejamagit.
"Zambetul lui Mark reveni pe chip luminandu-il." - o virgula intre chip si luminandu-il ar fi fost binevenita.
"Liceianul sari in bratele prietenului sau si il saruta pasional." - Liceanul, nu liceianul.
"Sarutul era pasional si lung fiind lipiti unul de altul." - intre lung si fiind ar fi mers o virgula.
"Dupa zece minute de mers Yuri deschise usa si iesi afara in fata blocului." - intre mers si Yuri ar fi mers o virgula.

Presupun c-ai inteles ideea ^^" Mai sunt greseli, doar ca nu foarte mari.
Am criticat pana la punct si virgula pentru ca astea erau singurele greseli pe care le-am mai vazut.
In rest, se vede ca ... evoluai, ca acum nu pot sa spun ca evoluezi ^^", la fiecare capitol.
Abia astept sa citesc un capitol scris de tine anul asta ^^

So ... Bafta in continuare ^^

Răspunsuri în acest subiect
Lexical Love - de Strawberry Ice - 05-04-2008, 12:27 PM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 06-04-2008, 02:09 AM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 11-04-2008, 05:41 PM
RE: Lexical Love - de Nidryne - 13-04-2008, 09:12 AM
RE: Lexical Love - de Dark Shadow - 13-04-2008, 04:13 PM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 13-04-2008, 09:46 PM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 18-04-2008, 12:30 AM
RE: Lexical Love - de Nidryne - 18-04-2008, 09:57 AM
RE: Lexical Love - de Strawberry Ice - 02-05-2008, 04:14 PM