22-04-2011, 08:56 PM
Off: Te rog sa imi scuzi lenea interminabila pe care o am dupa mine de vreo cateva saptamani bune . Ea este singura vinovata pentru ca nu ti-am dat comm . :"> Scuza-ma din nou :) .
On : O sa comentez doar ultimul capitol ca deh ...
Pai ai ceea ce imi place mie cel mai mult : Descriere . Este omniprezenta si insotita de niste figuri de stil fantastice . Imi place cum te joci cu epitetele .
Naratiunea este buna de asemenea si impletesti bine cele doua moduri de expunere .
Dialogul nu e sec , cam putin ce-i drept dar nu conteaza asta .
Am vazut cateva greseli de tastare dar nu le rescriu . Ai doar mai multa grija cand corectezi capitolul .
Imi place cum decurge actiunea , esti atenta la detalii si pui accent pe sentimentele personajului dar sunt sigura ca poti mai mult .
Cam atat am avut de comentat . Ai si ceva suspans e bine . Gambate cu nextul si take care !! :]
h*u*g*s
On : O sa comentez doar ultimul capitol ca deh ...
Pai ai ceea ce imi place mie cel mai mult : Descriere . Este omniprezenta si insotita de niste figuri de stil fantastice . Imi place cum te joci cu epitetele .
Naratiunea este buna de asemenea si impletesti bine cele doua moduri de expunere .
Dialogul nu e sec , cam putin ce-i drept dar nu conteaza asta .
Am vazut cateva greseli de tastare dar nu le rescriu . Ai doar mai multa grija cand corectezi capitolul .
Imi place cum decurge actiunea , esti atenta la detalii si pui accent pe sentimentele personajului dar sunt sigura ca poti mai mult .
Cam atat am avut de comentat . Ai si ceva suspans e bine . Gambate cu nextul si take care !! :]
h*u*g*s
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!