Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Legendele palatului printul Jumong

#1
Legendele palatului: Prinţul Jumong, un nou serial coreean,care a aparut si pe TVR1 pe 22 noiembrie ora 18:30.Acest serial prezintă viaţa legendarului prinţ coreean Jumong Taewang.O producţie Coreea de Sud 2006, serialul Legendele palatului: prinţul Jumong are 81 de episoade.
Considerat fondatorul, în anul 37 î.Chr., al regatului Goguryeo, unul dintre cele trei regate istorice coreene, Jumong, la fel ca Alexandru cel Mare sau Ginghis Han, a devenit un adevărat mit. A fost unul dintre acei eroi care şi-a copleşit generaţia şi a schimbat istoria. Dar ce-ar putea fi un om obişnuit sau rege, dacă nu ar cunoaşte dragostea? Din fericire, Jumong a fost nu numai un mare prinţ, ci şi un om care a trăit o mare poveste de dragoste.
În rolurile principale sunt Song Il-Kook, Han Hye-jin, Kim Seung-su, iar regia este semnată de Geun-hong Kim şi Ju-hwan Lee.

Cifrele serialului Legendele palatului: prinţul Jumong Cu un buget estimat la 31 milioane de dolari, Legendele palatului: prinţul Jumong a fost, în 2006, cel mai urmărit serial dintre toate producţiile sud-coreene, în ţara de origine. Conceput iniţial în 60 de episoade, succesul răsunător pe care l-a avut în Coreea i-a determinat pe producători să mărească numărul acestora la 81. În Coreea, serialul a fost lansat în 15 mai 2006, dar drepturile de difuzare ale acestuia au fost achiziţionate, până în luna martie a aceluiaşi an, de televiziuni din 9 ţări: Japonia, Mongolia, Taiwan, Hong Kong, Vietnam, Singapore, Thailanda, Malaiezia şi Filipine. De asemenea, serialul a rulat şi în Canada, Marea Britanie, S.U.A., Coreea de Nord, Tanzania, Turcia, Uzbekistan, Kazahstan, Iran etc.
Mai multe detalii pe internet.
(Daca pierdeti vreun episod puteti sa le vedeti si pe net cu subtitrate cu tot . Blogul lui Aniola: INVENTOTECA.RO )
● ● Iubesc si voi fi iubita ● ● Imi voi dorii ● ● Voi castiga si voi pierde● ● Voi visa si visele ajung realitate● ● Imi iubesc prietenii ● ●
:love:
● ●Unde e Momo?:blink:
● ●Snowy and Love_neji_Forever .. Me too 71● ●
:bye:
[Imagine: ajvtw3.png]

#2
Parca pe acolo era si un ":" inainte de "printul", dar mai conteaza? : - J
Nu mi-a prea placut acest serial la inceput pentru ca: juca ala din legendele doctorului Hur (imi e lene sa scriu cu litere mari), fiindca m-a dezamagit, vroiam sa dea Secretele de la palat in continuare ca sa pot savura frumusetea chipesului Kim Nam Gil care-l joaca pe tancul si atragatorul Bi-dam, de care, eu, m-am indragostit ca o copilita in ultima ei zi de maritat. Revenind la tema subiectului. Imi plac cum sunt conturate fiecare caracter, si cum sunt alesi cei care sa joace, povestea e una interesanta, dar destul de previzibila. Relatia dintre ala - fratele mare care - cica - e al lui Jumong - si aia - care l-a salvat pe Fat-Frumos din mlastina aia in care eu trebuia sa joc rolul principal a hainelor ce le purta, nu fufa aia de matase. Si bla bla bla (am o leneee .-.).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3
Hmm... Mie imi place destul de mult serialul, insa ma deranjeaza ca astia de la Tvr1 nu dau tot episodul. Adica taie bucati bune din el si nu mai intelegi nimic.
Te face sa te uiti pe net, caci e intreg.
Cu toate astea, serialul este chiar reusit. Credeam ca l-au marit de la 61 de ep la 81 din plictiseala, dar daca pana acum este frumos, nu vreau sa-mi imaginez cum va fi in continuare.
Imi place povestea pe care se desfasoara serialul si mai ales ca asta s-a intamplat. Stiu ca serialele coreene sunt bazate pe istoria Coreei, deci asta cred ca s-a intamplat, daca nu tot, sigur cu generalul ce a condus Armata Damul si Jumong si etc.
Eu va recomand serialul, merita vazut cap-coada.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#4
Waaaa ~ warning, urmeaza postul unei fane inraite, ce va contine si muuulte spoilers, don't read it.

Totul a inceput, evident, cu Doctorul Hur Jun, adica - momente amuzante + plus mama care devenise un obicei sa il urmareasca. Ma rog, erau ultime episoade, so who cares? Assssa caaa... incepe ea sa-l vada de la inceput si cum eram si eu pe acolo, hopa! stai ca ma uit si eu. Am urmarit la tv pana la episodul 35 parca si apoi am inceput sa il vedem pe net - mama era deja fana, 3 episoade pe zi, cu mine langa, evident.

In fine, trecem peste evinimente si ajungem ca Jumong pleaca sa-si intemeieze o natiune cu emigrantii, si lupta, lupta si in final se vor uni cu Soseono, prima lui iubire ( asta dupa ce ea s-a maritat cu Wootae, ca sa scape de Daeso, care intre timp luase tronul de la tatal sau, dar Jumong, dupa ce o salveaza pe Yesoya se insoara cu ea, si va avea un micut Jumong, Yuri^^ ) siiii... in fine, Jumong va crede ca sotia si copilul sau sunt morti ( mama s-a fusese deja omorata de imparat T^T crud, tipu' facuse o obsesie pentru ea ) se insoara cu Soseono, dar totul numai din motive politice ~ va trece timp, ei voi fi o natiune, in timp ce Buyo va decadea tot mai mult ( aaa da, regele venise din nou la tron, Daeso facand crize dar in final, spre sfarsit ii va ceda tronul ). Apare Yesoya cu Yuri ^^" ahh, ce moment, isi gaseste fiul ratacit. Uitasem, Soseono avea si ea doi fii din casatoria anterioara. Baiatul cel mare se va lasat influentat si va incerca sa-l ucida pe Jumong - care era Imparatul - complot impreuna cu matusa sa.
Daeso este prins in lupta dintre Hun si Jumong, nestiind de ce parte sa aleaga, asa ca se foloseste de amandoi. Regele va fi ucis, lucru care il va determina pe Daeso sa faca alianta cu Jumong, dar dupa ce castiga impreuna lupta impotriva Hun-ului, vor ramane in razboi. Soseono va pleca cu cei doi fii ai sai spre Sud - asta dupa marea batalia cu Hun - iar Yuri va devini rege. Ma rog, nu arata asta dar nah. Jumong va muri la 40 de ani, dupa ce oasele sale vor fi infectate T^T si Daeso va fi omorat de nepotul lui Jumong si Buyo va pieri.

Nao, nao, personaje favorite ~
Joungpo, fratele lui Daeso, care a debitat de prostie, si cauria ii era frica sa iasa din casa si visa ca Jumong il stranguleaza 21 am ras cu pofta la toate fazele care il implicau, in special cea in care a fost batut de localnici. Tipu' tot prost a ramas si dupa ce a devenit un mare comerciant.
Sayong - consilierul lui Soseono. Ahh, Bae Soo Bin e foarte cute cu parul lung, la un moment dat chiar ziceam ca e fata. Mai ales ca isi schimba frizura de 3 ori pe parcursul serialului. Cuuute <333 pacat ca lasa o vaga impresica e gay la sfarsit.

Abia astept sa mi se descarce si The Kingdom of the Wind <3 asta e continuarea, in care nepotul lui Jumong - jucat de acelasi actor - il ucide pe Daeso ^^"
[CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.


[/CENTER]

#5
Yay ^-^ . I love Jumong!!!
Cel mai bun serial coreean difuzat la Tvr1. Am urmarit toate episoadele. Coloana sonora e draguta mai ales endingul de la episodul 81. ( Insooni- Se sang ee na reul oh ra ha ne 10 ) . Ce as putea sa spun... Sunt un fan inrait
saracul Jumong... moare la 40 ani ... Mie mi s-a parut ca s-a terminat cam din scurt ... Vroiam sa vad daca invinge Imperiul ... Dupa parerea mea mai erau o multime de lucruri de clarificat dar .... au scoso pe Soseno din peisaj ... a venit Yesoia inapoi la Jumong si Yuri ramane print mostenitor ...
Au murit mai multe personaje bune decat rele Zuppy07 insa imi place fiindca are o poveste foarte complexa ... daca as incepe sa povestesc as sta cateva ore ...
Majoritatea personajelor sunt frumoase ....
O intrebare ce se intampla cu Sayong si .... 106 ?
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcS01zy8m8SeBVZs5bp-eMS...rQLOe5hiNz]
[url] [Imagine: chibi_8577.gif]
Jumong, chibi-ul lui Dollydi [/url]

#6
HeLO!

Ma bucur ca mai sunt si alte persoane care urmaresc filme coreene.
Deci, mie una mi'a placut Legendele Palatului:printul Jumong si actorii care ii interpreteaza mai putin actorul care il joaca pe Haemosu.
Nu mi'a prea placut actorul care il interpreta pe Haemosu, si mi s'a parut dragut Mopalmo care joaca acum in Legendele Palatului:Concubina regelui.
Actrita care o joaca pe regina Won-Hu, mie una imi place cum joaca ca personaj negativ deoarece in aproape toate fimele era.
Mi'a parut rau de Yesoya(Soya) cand a vazut ca Jumong s'a casatorit cu Soseono si desi se casatorise cu ea.
Si sfarsitul a fost frumos, pacat ca Jumong moare la 40 de ani.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Legendele palatului: Kim Suro, regele de fier Madalovenar 1 4.937 13-08-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Legendele palatului : doctorul Hur Jun Wanna 1 5.550 16-10-2010, 05:36 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Giuvaierul Palatului Maria 2 4.883 01-09-2010, 02:52 PM
Ultimul răspuns: Kazuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)