Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Legendele palatului: Kim Suro, regele de fier

#1
Kim Soo Ro, The Iron King (Kim Soo Ro - Regele de Fier) este un serial coreean produs de MBC .
Filmul reflecta perioada dinastiei Gaya. Legenda spune ca aproximativ 1/3 dintre coreeni sunt descendenti ai dinastiei Gaya, insa aceasta perioada deosebit de bogata istoric nu a fost folosita pentru un serial de succes.

Gaya, o dinastie progresiva si plina de frumusete, a reusit sa-si impuna comertul pe pietele externe si si-a extins influenta nu doar in Asia, dar si in Orientul Mijlociu prin exportul de produse de fier.

Viaţa tumultoasă a regelui Kim Suro, întemeietorul puternicului regat dispărut Gaya, a fost multă vreme învăluită în mister. Recentele descoperiri legate de mitul unui regat devenit puternic, datorită înţeleptului şi curajosului său rege Kim Suro, care a construit o puternică flotă şi a trimis în Asia şi Orientul Mijlociu obiectele făurite de supuşii săi, folosind avansata, pentru acele vremuri, tehnică a fierului, au făcut posibile evocarea în detaliu a unor vremuri îndepărtate de zilele noastre, dar impresionante, şi azi, datorită oamenilor care au scris acele colorate şi fascinante pagini de istorie? Printre aceştia, Kim Suro a fost cel care, după ce-l învinge pe Seok Tal-hae, rivalul său, cucereşte o lume întreagă prin spiritul său liber, clarvăzător, prin temperamentul său pasional, dar, nu în ultimul rând, şi prin farmecul său, care a îmblânzit adesea inimile duşmanilor.

In rolurile principale

Kim Soo-ro

Primul rege Gaya care a unit cele 12 tarisoare de Byeonhan. El este fiul liderului Jaecheongeum Kim Yung si Kyeon-bi. El este asemeni unui spirit liber, are temperamentul unui revolutionar pasionat care isi poate cuceri dusmanii prin carisma si suflet bun. De mic a crescut ca fierar in sat. La nastere i s-a facut o profetie, iar in cele din urma devine rege, dupa o rivalitate care a durat multi ani cu Seok Tal-AEE. In cele din urma isi atinge visul de a carmui o tara care isi va cuceri vecinii prin comertul produselor din fier.

Seok Tal-AEE

Al patrulea rege Saroguk. Eeste meticulos, curajos si are o personalitate autoritara. A fost abandonat de mic, dar a fost gasit de Ahjin Eisun. Se va intrece cu Kim Soo Ro intreaga lui viata. Este tipul de om care nu are odihna pana cand nu obtine ce vrea. Nu are mustrari de constiinta sa se foloseasca de oameni si apoi sa-i omoare. Dupa ce a pierdut lupta cu Soo-ro, se intoarce la Saroguk si se casatoreste cu Ah-Hyo si devine regele Saroguk.

Hwang Hur-stejar

Prima regina de Gaia. Este fiica lui Hur Jang, care este un negustor bogat din India. Are o frumusete exotica si eleganta. Are o fire blanda, dar puternica. Hwang contribuie la fondarea tarii.

Ah-Hyo

Printesa de Saroguk. Este fiica lui Namhae Chachawoong, o fire aventuroasa si dornica de a iesi mereu castigatoare din orice fel de lupta. S-a indragosteste nebuneste de Soo-Ro, insa acesta nu-i impartaseste sentimentul. Dezamagita, se casatoreste cu Suk Tal-AEE si il ajuta sa devina rege.
[Imagine: 33zfwb9.jpg]


#2


Buna,

Si eu am urmatir si inca urmaresc filme coreene, de la inceput cu Giuvaerul Palatului, pana in prezent, Negutatorul Lim Sang Ok. Dar, fara suparare, Madalovenar, imi place ce ai spus despre serialul Kim Suro regerel de fier dar am cateva nelamuriri. De ce ai spus ca Tal- Hee se casatoreste cu Ah-Hyo cand in serial ea moare iar Kim Suro a iubit-o. Tal-Hee se casatoreste cu sora lui Ah-Hyo, Ahni(parca) care este jucata de Ah-Hyo(actrita care o joaca pe Ah-Hyo). Si prima data el nu visa sa ajunga sa conduca o tara, el visa ce a visat si tatal lui, sa faca un fier care sa nu rugineasca, sa nu se rupa si sa nu se indoaie. Poate ar mai fi ceva de spus( nu stiu sigur) dar ma opresc aici.
Inca odata in cer scuze, nu vreau as te supar dar am urmarit serialul si ce ai spus tu mai sus nu pot spune ca era in serial.
Acest comentariu a fost scris de unica Sho-Yo ^&#!
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Legendele palatului printul Jumong Wanna 5 12.047 04-05-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Legendele palatului : doctorul Hur Jun Wanna 1 5.550 16-10-2010, 05:36 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Giuvaierul Palatului Maria 2 4.883 01-09-2010, 02:52 PM
Ultimul răspuns: Kazuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)