15-08-2008, 06:21 PM
Cu un pix sh o foaie copiam ceva de pe calculator^^
next: cizma-mesaj-curea
next: cizma-mesaj-curea
Legaturi
|
15-08-2008, 08:53 PM
cizma-mesaj-curea
Iau o cizma... Iti las un mesaj... Te bat cu cizma :devil: Te bat cu cizma, iti las un mesaj si la urma te bat cu cureaua xD Nexty: Guys, girls, pop-corn, flowers, a sunflower... and so on ^^
16-08-2008, 03:27 PM
Am invitat niste fete si niste baieti la petrecerea mea unde vom manca popcorn.Le-am zis ca vreau sa imi aduca flori,mentionandu-le ca floarea mea preferata e Floarea Soarelui .XD
Za` next:Ou-Carte-Roata-Bluza
LOLNOPE
16-08-2008, 04:36 PM
Ou-Carte-Roata-Bluza
In Carte scrie ca personajul principal eu un ou cu o pluza pe care este desenat o carte si o roata. next: pahar, pinguin, Cd.. Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..
21-08-2008, 04:43 PM
Cerul este albastru iar Bratara este pusa in Geanta care e asezata pe Tastatura.
Ce porcarie... Next:telefon~buton~caiet~pix My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
21-08-2008, 04:49 PM
telefonul are butoane pe care le apesi cand citesti un numar scris in caiet cu pixul
anime buton
24-08-2008, 05:23 PM
Ma asez pe canapea apas butonul telecomenzii si ma uit la anime.
Next: TV, program, DVD-player, telecomanda, telefon, sora
For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.
GFX made by meh! ^ [align=right]deviantArt || FaceBook || Twitter
24-08-2008, 10:02 PM
Sora mea a furat Telecomanda,si a schimbat Programul de la Televizor la care eu ma uitam,asa ca i-am dat cu DVD-playeru in cap.
Ce violenta sunt... Next:Yaoi,caiet,poza,Sasuke My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
24-08-2008, 10:07 PM
Pe caietul meu preferat exista o anumita poza cu Sasuke intro ipostaza yaoi cu Neji
nu e adevarat mias dori yo LOLZ! Next: pix, pagina, randuri, litere, ceasca cu cafea, pai roz
For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.
GFX made by meh! ^ [align=right]deviantArt || FaceBook || Twitter |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Awsome People Area Legaturi | 0 | 1.920 |
13-02-2012, 10:22 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |