14-07-2011, 09:47 AM
Mersi ca m-ai anuntat >;d< So... desi nu e personajul meu preferat, imi place cum scri, ai multa descriere si totusi si dialog, eu una sunt multumita, nu stiu parerea celorlalti.
Greseli: nop [n-am vazut]
Scuza ca-ti spun, dar daca as fii directoare si Sayuri ar fii la mine la scoala as fi dat-o afara, arata mai mult ca o tarfulita, decat precum o diriginta normala >___>
Imi aduce aminte de profa de geografie, a venit toata iarna in fusta si cand se apropia vara venea in pantaloni O__o
Anyway....ahm..din cauza ca a fost vorba de prezentari [ *plictisitor*] nu am ce sa comentez ><"
BLforever sper sa vii repede cu urmatorul capitol, eu una am nevoie de el T^T
Bafta fetelor >;d<
Greseli: nop [n-am vazut]
Scuza ca-ti spun, dar daca as fii directoare si Sayuri ar fii la mine la scoala as fi dat-o afara, arata mai mult ca o tarfulita, decat precum o diriginta normala >___>
Imi aduce aminte de profa de geografie, a venit toata iarna in fusta si cand se apropia vara venea in pantaloni O__o
Anyway....ahm..din cauza ca a fost vorba de prezentari [ *plictisitor*] nu am ce sa comentez ><"
BLforever sper sa vii repede cu urmatorul capitol, eu una am nevoie de el T^T
Bafta fetelor >;d<
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]