Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Latest buzz in hairstyling/ Ora de styling.

BUCLE / ONDULEURI

[Imagine: 391_curly.jpg]

Romantice si jucause, acestea sunt primele cuvinte ce-mi vin in minte pentru a descrie buclele . Dar in acelasi timp sun sexy . Persoanele cu parul ondulat si-l indreapta de cele mai multe ori, pe cand cele cu parul drept si-ar dori sa-l aibe ondulat( adica eu 71 ) .

Buclele mari cu un aer dezordonat, sunt usor de coafat si potrivite parului lung. Ai nevoie doar de niste bigudiuri mari sau un ondulator,

Eu prefer bigudiurile, deoarece ofera bucle mai naturale decat ondulatorul, chiar daca se spune ca-s de ''moda veche''.

[Imagine: rapide.jpg]

Bucle Rapide: Pentru ca parul tau sa arate minunat in cateva minute, aplica pe suvitele umede fixativ, apoi ruleaza-le pe bigudiuri mari. Usuca-le timp de cateva minute cu foehn-ul si voila,bucle minunate cu minim de efort, dar nu insista cu pieptanarea deoarece se vor strica.

[Imagine: lejere.jpg]

Bucle lejere: Alege cate o suvita si aplica spuma cu fixare puternica, ruleaza suvitele una cate una pe bigudiuri si usuca-le cu foehn-ul. Desprinde bigudiurile si fixeazale pulverizand un fixativ pentru par ondulat.
Aditza's Blog

[Imagine: aditzasig-1.png] -> mersi Toxicâ„¢

Răspunsuri în acest subiect
RE: Latest buzz in hairstyling/ Ora de styling. - de aditzagirl - 20-04-2010, 09:17 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)