24-06-2011, 01:39 PM
Aleluia ! Paradisu' meu .Actually , not , but n-am nimic cu dentistu ' . Îmi place că îmi face anestezie cu gust de cireşe =p~ şi că e super de treabă - cuz' e o femeie * mwhahaha * . And that's all about my dentist .
Cat de des va spalati pe dinti? - O dată pe zi * rolling on the floor *
Cand vi se face o carie cat de mica, va duceti imediat la dentist,sau asteptati sa va doara ca sa mergeti cu chiu cu vai? - Deobicei nu prea mă dor cariile , însă când se întâmplă tre' să tragi de mine ca să merg la dentist * de lene , nu de frică * .
Mergeti la dentistul de familie sau la un cabinet particular? - Există şi dentist de familie ? O.o
Cate plombe aveti? - Una , de când aveam opt ani . * boss *
Cand mergeti la dentist, trebuie sa va faceti programare, sau va primeste oricand? - Oricând .
Cand va plombeaza, va anesteziaza zona sau nu? - Nu prea .
Cate carii aveti? - Nu mai am nici una - ultima a fost pe o măsea pe care am scos-o * laugh * -
Stiti ca de la carii netratate puteti ajunge la dializa? - >_>
Cand v-ati dus la dentist ultima data?- ÃŽn Ianuarie .
Cand v-ati dus la dentist prima data?- La 7 ani .
Credeti ca in viitorul apropiat veti merge la dentist? - Da , cred .
Aveti si alte probleme cu dintii ( masele lipsa, aparat dentar, dinti ciobiti )?- Nu * scared *
Va e frica de dentist?- Nu . * laugh *
Cat de des va spalati pe dinti? - O dată pe zi * rolling on the floor *
Cand vi se face o carie cat de mica, va duceti imediat la dentist,sau asteptati sa va doara ca sa mergeti cu chiu cu vai? - Deobicei nu prea mă dor cariile , însă când se întâmplă tre' să tragi de mine ca să merg la dentist * de lene , nu de frică * .
Mergeti la dentistul de familie sau la un cabinet particular? - Există şi dentist de familie ? O.o
Cate plombe aveti? - Una , de când aveam opt ani . * boss *
Cand mergeti la dentist, trebuie sa va faceti programare, sau va primeste oricand? - Oricând .
Cand va plombeaza, va anesteziaza zona sau nu? - Nu prea .
Cate carii aveti? - Nu mai am nici una - ultima a fost pe o măsea pe care am scos-o * laugh * -
Stiti ca de la carii netratate puteti ajunge la dializa? - >_>
Cand v-ati dus la dentist ultima data?- ÃŽn Ianuarie .
Cand v-ati dus la dentist prima data?- La 7 ani .
Credeti ca in viitorul apropiat veti merge la dentist? - Da , cred .
Aveti si alte probleme cu dintii ( masele lipsa, aparat dentar, dinti ciobiti )?- Nu * scared *
Va e frica de dentist?- Nu . * laugh *
Brothers everywhere
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World !
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World !