17-09-2013, 08:45 AM
(Ultima modificare: 17-09-2013, 09:30 PM {2} de yaoi maniac.)
Incepusem Free!, iar tot in acea zi, fiindca imi placuse acest anime on-going, am zis sa caut si altceva iesit nou. Asa ca am dat de Dangan Ronpa, care a fost tare. Ambele anime-uri erau la episodul 7 atunci.
Am fost foarte captivata de ele, dar incetul cu incetul, refuzand cateva zile sa ma apuc de episoadele noi, deja trase in calculator, mi-am pierdut cheful si imboldul de a le continua. Dar o sa incerc sa dau tot ce e mai bun din mine saptamana asta ca sa le sfarsesc (mai au ambele cate 2-3 episoade si se sfarsesc, nu se stie daca macar Dangan Ronpa o sa aiba sezonul 2).
/edit Se zvoneste ca Free! o sa primeasca inca un sezon.
Am fost foarte captivata de ele, dar incetul cu incetul, refuzand cateva zile sa ma apuc de episoadele noi, deja trase in calculator, mi-am pierdut cheful si imboldul de a le continua. Dar o sa incerc sa dau tot ce e mai bun din mine saptamana asta ca sa le sfarsesc (mai au ambele cate 2-3 episoade si se sfarsesc, nu se stie daca macar Dangan Ronpa o sa aiba sezonul 2).
/edit Se zvoneste ca Free! o sa primeasca inca un sezon.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2